Connect with us

Sztársztorik

Üzent a börtönből Aurelio, nagy a baj: “…borzasztó ez…”

Üzent a börtönből Aurelio, nagy a baj: “…borzasztó ez…”

Minden annyira nehéz most!

Aurelio egyik legjobb barátjának írt egy levelet, amiben elmesélte, hogy van most. Pumped Gabó felolvasta a szívszorító sorokat az Instagram-oldalán, amelyben többek között arról is szó volt, hogy már nagyon nehezen bírja Aurelio a bezártságot.

– Szia, tesó! Sikerült felvegyelek kapcsolattartónak, már háromszor hívtalak is. Légy szíves, ha rejtett számon hívlak, vedd fel, mert az én vagyok. Jó lenne beszélni meg egyeztetni egy látogatást, örülnék, ha bejönnél hozzám! Remélem, jól vagy! Én már nagyon unom, borzasztó ez a bezártság... meg a körülmények… Lesz mit mesélni, de gondolom, neked is. Vedd fel, légy szíves, ha a magánon hívlak, én leszek az! Délután hívlak vagy hétvégén, délelőtt dolgozom… még nekem is dolgozni kell, de kivagyok, áh… Szeretlek, hívlak a napokban – szólt az levél.

Mint ismert, Aureliót jogerősen három év öt hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság emberrablás miatt, valamint egy korábbi, felfüggesztett büntetését is le kell töltenie, amit kábítószer birtoklásáért kapott. Az egykori valóságshow-győztes a büntetését tavaly kezdte meg, így még évek telhetnek el, mire szabadul a rácsok mögül.

Forrás: Blikk

Continue Reading

Ajanlo

To Top