Connect with us

Sztársztorik

Most érkezett a hír Marsi Anikó házasságáról

Mindent megtesz a feleségéért! Új foglalkozásra vált Marsi Anikó férje, Gábor?

Már csak pár hét és…

Marsi Anikó és férje, Gyarmati Gábor Balatonfűzfői nyaralójukban fogadta a munkatársait, és mutatták meg, hogy állnak az újonnan vásárolt házuk felújításával.

Az eredeti állapotában még rózsaszínre festett ház belső terei már jócskán megváltoztak, Anikó terveit Gábor valósítja meg, ha kell, falat dönt, vagy éppen épít, nincs olyan munka, ami kifogna tartja.

Kitanulta az ácsmesterséget

Sőt, az ácsmunkáktól sem riad vissza, miközben renoválta a nyaralót, még iskolába is járt, kitanulta az ácsmesterséget, ami jól jött a felújításhoz. Gábornak tehát hamarosan papírja is lesz a mesterség elsajátításáról, és ki tudja, nem jön-e jól ez később, ha esetleg a taxizás mellett vagy helyett foglalkozna vele.

A Tények híradósa már „letette a névjegyét” a kis házban, ami igazi szerelmi fészek lett: a kertbe vezető úton egy ősöreg tűzhely áll, rajta virágok, sőt még a virágcserepek helyett is az itt talált serpenyőt használta fel, toszkán hangulatot teremtve. A házba belépve látszik Gábor keze munkája: a konyha át lett helyezve, légkondicionáló szolgáltatja a hűtést és a fűtést.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/marsi-aniko-ferje-acsnak-tanul/k67bgfg?fbclid=IwAR0IDpKaBmJDoDNlpNBlxArKdpZxkuvpF4COdDLCkAzzvaQslCYU5YHmNR4

Continue Reading

Ajanlo

To Top