Connect with us

Sztársztorik

Remegve, sírva riadt fel Gáspár Laci kisfia az éjszaka: rendőrök lepték el a házukat

Tegnap éjjel rendőrök rázták fel Gáspár Laci családját.

Az énekes éppen fellépésen volt, amikor az eset történt. Villogó rendőrautó állt meg Gáspár Laciék házánál, szombat este, 11 óra körül. A zsarukat egy lakó hívta ki Laciékra, mert hangos zene szólt valahonnan. Később derült csak ki: nem Gáspár Laciék családja zajongott, de addigra már felverték a családját

Az énekes Facebook-posztban fakadt ki és mesélte el röviden a történteket.

Tegnap este valamelyik szomszéd hangosan hallgatta a zenét és abszurdnak tartom, hogy valaki egyből az én családomra küldte ki a rendőröket, akik már békésen aludtak, villanyok mindenhol lekapcsolva, miközben én az ország másik felén dolgoztam! 23:00 órakor verték fel a rendőrök a kisfiamat és a feleségemet!

Annyi a kérésem, ha rendőrt hívsz valakire, legalább győződj meg róla, hogy kire is akarod kihívni! Ne zaklass ártatlan családokat! A kisfiam megrémült, zokogott, amiért éjjel rendőrök verték fel őket! – fakadt ki az énekes.

Egyébként amíg a rendőrök Laci feleségével voltak elfoglalva a kapuban, megjelent az a szomszéd is, akinél valóban hangosan szólt a zene és mondta is a hatóság embereinek, hogy nála ment a hangoskodás, a zsaruk mégis Laci feleségének adatait rögzítették – minden bizonnyal azért, mert a bejelentő kifejezetten Gáspárékra hívta ki őket.

Forrás: Blikk

Continue Reading

Ajanlo

To Top