Connect with us

Mindennapok

Mélyszegénységben éli mindennapjait Kadlott Karcsi, aranylemezes énekes

Mélyszegénységben éli mindennapjait Kadlott Karcsi, aranylemezes énekes

Mélyszegénységben éli mindennapjait Kadlott Karcsi, aranylemezes énekes

Kadlott Karcsi az utóbbi években nagyon nehéz anyagi helyzetbe került, botrányosan kevés az a pénz, amiből a mulatós sztár kénytelen megélni. Ám a kilátástalanságból is van kiút, a 78 éves énekes megpróbáltatásairól és terveiről mesélt. Kálváriája egy betegséggel kezdődött.

 

[

]

– Tizenöt évvel ezelőtt kialakult nálam egy súlyos gerincsérv. Megműttetni nem mertem, de olyannyira fájt, hogy hosszú ideig lábra sem bírtam állni. Fellépéseket sem tudtam vállalni éveken keresztül, mire ismét képes lettem volna koncertezni, sajnos már nem igazán hívtak sehova – panaszolta lapunknak a szebb napokat megélt zenész. – A fellépések elmaradása, anyagilag nagyon megviselt, és egyre rosszabb körülmények közé kényszerültem. Mára oda jutottam, hogy napról napra élek. Úgy szoktam mondani, hogy csóró vagyok, mint a templom egere.
 

Százezer forint a nyugdíjam, a feleségemé pedig nyolcvanezer, ebből nem könnyű kijönni egy hónapban. A rezsiárak emelkedése különösen rosszul érintett minket. Mivel nem volt olyan barátom, vagy családtagom, aki segíteni tudott volna a fűtésszámla befizetésében, kénytelenek voltunk felvenni háromszázezer forint hitelt, ezt még négy-öt évig törleszteni kell – mesélte Karcsi.

Mi történt a magyar mulatós zene atyjával? – Kirabolták Kadlott Karcsit

A kilátástalan helyzet ellenére úgy tűnik, van fény az alagút végén, mert Karcsi régi barátja, Bunyós Pityu segítő kezet nyújtott kétségbeejtő helyzetben lévő zenésztársának és felajánlotta, hogy társuljanak néhány közös dal erejéig.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/melyszegenysegben-eli-mindennapjait

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top