Connect with us

Mindennapok

Hirtelen összeesett a repülőtéren és meghalt egy 3 gyermekes édesanya

Hirtelen összeesett a repülőtéren és meghalt egy 3 gyermekes édesanya

Mindössze 30 éves volt az a háromgyermekes édesanya, aki összeesett az antalyai repülőtéren, majd pár nappal később meghalt. A 30 éves Melissa Kinsella partnerével, Jay Smithszel és három kisgyermekükkel nyaralt, amikor szívrohamot kapott azon a napon, amikor május 15-én haza kellett volna repülniük.

Ehelyett azonban Melissát, aki a Merseyside-i Moretonból származik, egy török ​​kórházba szállították, ahol az orvosok közölték a családdal, hogy megduzzadt az agya és a szíve. Kilenc nappal később mentőhelikopterrel szállították haza az Arrowe Park Kórházba. Május 26-án közölték a családdal a lesújtó hírt: nincs agyműködése, beállt a klinikai halál az édesanyánál.

[

]

Melissa édesanyja, Michelle Heathcote (51) és párja, Steven (52) szívszorítóan tisztelegtek szeretett lányuk előtt. Michelle a következőket mondta: „A lányaiért élt, keményen dolgozott, harsányan nevetett, és olyan jó édesanya volt. Annyira szerette azokat a lányokat. Nagyon keményen dolgozott kozmetikusként. Annyira okos volt, hogy háromszor járt egyetemre, könyvelőnek tanult, de aztán teherbe esett, majd ápolónőnek tanult, de ismét teherbe esett.”

A brit kórházban kiderült, hogy Melissa agyműködése már a török kórházban leállhatott.

„Annyira szomorú volt, ahogy közölték velünk. Csak sírtunk és sírtunk. Egy napot hagytak nekünk a döntésre, hátha csoda történik. De én a szívem mélyén már tudtam, hogy a kislányom már elment, nincs velünk. Amikor elbúcsúztunk tőle, megmozdult, de a tesztek szerint csak akaratlan mozgások voltak. Még egy évvel ezelőtt jelentkezett szervdonornak, így legalább mások életét megmenthette.”

 

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/hirtelen-osszeesett-a-repuloteren

Continue Reading

Ajanlo

To Top