Connect with us

Egyéb

Schobert Norbert először beszél visszavonulása után

Schobert Norbert először beszél visszavonulása után


A Gazdasági Versenyhivatal nemrégiben 40 millió forintos büntetést rótt ki Schobert Norbert cégére, amely után a fitneszmogul úgy döntött, kivonul a közönség elől.
A fitnesz szakértőnek népszerűségét bizonyító hírnéve következtében nehéz volt a visszavonulás, ahogy azt maga is elmondta, a büntetés híre teljesen megviselte, és érezte, hogy már nem tud felállni ebből. Úgy tűnik azonban, mára már a sebek némileg begyógyultak. A közösségi média oldalán tett közzé egy képet feleségével, és így fogalmazott:

“Az élet egy pillanatnyi időszak. Van, hogy a hullámok tetején vagyunk, van, hogy az alján. Téged, Kicsim, huszonkét éve mindig mellettem tudhattalak. Nem tudom, miért fűzött össze minket az Univerzum, de a mi szerelmünk egy örök és megismételhetetlen találkozás. Hálás vagyok, hogy 2001-ben mellettem álltál a színpadon, és az élet színpadán is mellettem maradtál, és együtt segítettünk sok embernek egészségesebb és teljesebb életet élni. Köszönöm mindent Neked, Nektek. Köszönöm, Istenem” – írta Schobert Norbert.
A bejegyzés rengeteg hozzászólást kapott, a legtöbben a házaspár örömét osztják.

View this post on Instagram

A post shared by Norbert Schobert (@schobert_norbi_official)

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top