Connect with us

Mindennapok

1perce érkezett! – Tragikus hírt kaptunk reggelre– Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

1perce érkezett! – Tragikus hírt kaptunk reggelre– Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

Gyászol a somogyi futball: 53 éves korában elhunyt Tóth Norbert, a Juta játékos-edzője, aki a Toponár elleni szombati megye I-es mérkőzésen lett rosszul.

Tragédiába torkollott a szombati Juta–Toponár mérkőzés a Somogy megyei első osztályban: a hazai csapat játékos-edzője, Tóth Norbert az első félidő végén gólt szerzett (ezzel 2–1-re módosította a meccs állását), de utána rögtön cserét kért, és bement az öltözőbe, mert nem érezte jól magát – írja a sonline.hu.

[

]

„Valamelyik játékostársam azt látta, mint ha nem lenne teljesen magánál a játékosedzőnk. Nagy szerencse, hogy utána ment. Akkor már ott feküdt Tóth Norbert mozdulatlanul és élettelenül az öltözőnkben” – nyilatkozta a megyei portálnak a Juta egyik játékosa.

A gyorsan kiérkező mentősök 50 percig küzdöttek Tóth Norbert életéért, állítólag 11 alkalommal is sikeresen élesztették újra.

„Én úgy tudom, hogy miután Norbi rosszul érezte magát a meccsen, saját maga hívta ki a mentőket, akik villámgyorsan kiérkeztek. Nagyon sokáig küzdöttek az életéért. Ott azt mondták, hogy tizenegy alkalommal hozták vissza. Aztán – ha nagyon gyengén is – újra tapintható volt a pulzusa, így szerencsére el tudták vinni a mentősök” – mondta Ivusza Gábor, a Toponár játékos-edzője.

Az eset után a mérkőzés félbeszakadt.

Vasárnap aztán jött a lesújtó hír: a Somogy Sportja című Facebook-oldal arról számolt be, hogy Tóth Norbert elhunyt.

„Norbi évtizedeken keresztül volt meghatározó, ismert és közkedvelt alakja megyénk labdarúgásának, elvesztése felfoghatatlan tragédia, és pótolhatatlan űrt hagy maga után. Júliusban töltötte volna be az 54. életévét” – olvasható a bejegyzésben.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/1perce-erkezett-tragikus-hirt-kaptunk

Continue Reading

Ajanlo

To Top