Connect with us

Balesetek

A gazdi kirakta az utcára a kutyáját, azzal az indokkal, hogy “túl kedves”

A gazdi kirakta az utcára a kutyáját, azzal az indokkal, hogy “túl kedves”

Fotó: Love Furry Friends – Rescue Channel / Youtube

Nehéz elhinni, hogy valaki olyan indokkal válik meg kedvencétől, mert az túl kedves. Sajnos azonban a történetben szereplő kutyával ez történt. Gazdája kirakta őt az utcára, mert a kutya olyan kedves volt, emiatt pedig soha nem ugatott senkire, így nem őrizte jól a házat. A gazdi erre a célra egyből be is szerzett egy másik kutyát, megszabadulva az előzőtől.

Szerencsére pár nappal később észrevették a kóbor kutyát, és értesítették a Love Furry Friends állatmentő csoportot.
A szomorú kutya annyira hűséges volt előző gazdájához, hogy napokig nem ment el a ház elől, és csak szomorúan feküdt a kapu előtt, és csak arra várt, hogy gazdája vissza engedje őt a házba, ami természetesen nem történt meg, hiszen már nem akarták őt.

Fotó: Love Furry Friends – Rescue Channel / Youtube

Amikor az állatmentők kiértek azonnal vízzel kínálták, amit el is fogadott. Ivott egy kicsit, majd visszament a helyére és szomorúan várta tovább a gazdáját. A közelben lakó emberek elmondták, hogy nagyon megsajnálták a kutyát, így mindennap ételt vittek ki neki. Később kiderült, hogy a kutyát Leónak hívták, és a gazdája annyira sem törődött vele, hogy kapjon egy rendes nyakörvet, így egy övet húzott a nyakára.
Leónak szüksége volt a szeretetre és gondoskodásra, így a legjobb megoldás az volt, hogy elvitték őt a menhelyre. Előtte még egy állatorvosi kivizsgáláson is részt vett, ahol megállapították, hogy Leó nagyon rossz bánásmódban részesült, de a kezeléseknek hála, Leó jobban érezte magát, majd egy meleg fürdőt is kapott.
Leónak nem kellett sokáig várakoznia a menhelyen, hiszen hamarosan egy csodálatos család fogadta örökbe, akik imádják őt és megadják neki az a rengeteg szeretetet és gondoskodást, amit minden kutya megérdemel!

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top