Connect with us

Mindennapok

Kiderült az igazság!Napok óta beszélik, hogy együtt van L.L. Juniorral! Végre megszólalt Király Linda

Kiderült az igazság!Napok óta beszélik, hogy együtt van L.L. Juniorral! Végre megszólalt Király Linda

L.L. Junior szakított fiatal szerelmével a tehetséges énekesnővel, Dárdai Blankával. Azóta makacsul tartja magát a pletyka, hogy mindez egy másik nagyszerű magyar énekesnő, Király Linda miatt történt. Hiába mondta Junior, hogy egy tavalyi olaszországi találkozást fújnak fel, nem sikerült mindenkit meggyőznie.

[

]

A Bors most elérte Király Lindát, aki nagyot nevetett a feltételezésen, majd elmondta, egy szó sem igaz az egész történetből.

“Nincs erről igazán mit mondani. Semmi alapja nincs a pletykának. Olaszországban két külön társasággal voltunk, tényleg véletlenül találkoztunk. De tegyük is tisztába a dolgokat: Kezdem azzal, hogy az elmúlt hónapokban alig voltam itthon, az Egyesült Államokba szólított a munkám, többet tartózkodom a tengerentúlon, mint Magyarországon. Aztán azzal folytatnám, hogyvilág életemben irtóztam attól, hogy valaki ismerkedni kezd egy párkapcsolatban élő másikkal, ez egész egyszerűen nem én vagyok.Végezetül pedig: Juniort nagyon tisztelem, együtt indult a karrierünk, és barátságban vagyunk. Ja, és öt éve vagyok szingli, és ez az állapotom még mindig tart. Remélem ezzel mindent elmondtam”

– mondta el a lapnak Király Linda.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/kiderult-az-igazsag-napok-ota-beszelik

Continue Reading

Ajanlo

To Top