Connect with us

Egyéb

Ezt teszi az emberi testtel a csirkeláb fogyasztása

Ezt teszi az emberi testtel a csirkeláb fogyasztása

A csirkeláb az egyik olyan étel, amit sokan rajongásig szeretnek, míg mások rá sem tudnak nézni. A legfrissebb kutatások eredményei azonban azt igazolják, hogy azok járnak jól, akik nem húzzák tőle a szájukat. Érdemes azt rendszeresen, hetente egyszer fogyasztani. Még az is sokat számít, ha csak a húslevesbe főzöd bele, mert így a csirkelábban található hatóanyagok kioldódnak, és a leves levével beviszed őket a szervezetedbe.

Nézzük, melyek azok az anyagok, amelyek miatt annyira egészséges ez az egyszerű élelmiszer.

[

]

A Kínai Nemzeti Egyetemen végzett kutatások alapján, a csirkelábban található kollagén segít tovább megőrizni a bőr fiatalos textúráját.

Ráadásul a csirkelábban nemcsak kollagén, de kondroitin-szulfát és hialuronsav is található, amelyek szintén segítenek megelőzni a bőr korai öregedését, illetve lassítani az öregedés tüneteinek megjelenését a bőrön.

Ezek az anyagok segítenek abban is, hogy a testünkben található porcok hidratáltak legyenek, enyhíthetik az ízületi gyulladás és más ízületi panaszok tüneteit.

Röviden tehát a csirkeláb a bőrünk, az ízületeink, és a csontjaink nagy barátja!

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/eletmod-egeszseg/ezt-teszi-az-emberi-testtel-a-csirkelab-3?fbclid=IwAR0euQ_LFYS5ZCt6olxCBG-2qRx_GpSmjyZ-Qy8ZSnkJ5YNFe1HqEIUu61U

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top