Connect with us

Egyéb

Szívszorító: egy hónapja a komáromi Tesco parkolójában kénytelen élni egy 84 éves asszony – videó

Szívszorító: egy hónapja a komáromi Tesco parkolójában kénytelen élni egy 84 éves asszony – videó

Szívszorító: egy hónapja a komáromi Tesco parkolójában kénytelen élni egy 84 éves asszony – videó

Egyedül, iratok nélkül él egy idős asszony már egy hónapja a komáromi Tesco parkolójában.

Az árnyékban megbújva áll egy sátor a komáromi Tesco parkolójában, amelyben egy idős nő él. Az RTL Híradója szerint a sátor egy 84 éves nő otthona immár egy hónapja, ugyanis nincs hol laknia. Kezdetben egy széken aludt, aztán két hete kapott egy sátrat, ahol meghúzhatja magát éjszakára.

(A legfrissebb hírek itt)

Az idős asszonynak nincsenek rokonai, a férje régen meghalt. Szlovák személyi igazolványa volt, de arra kérdésre, mi történt vele, nem tudott válaszolni.

A történet a napokban a közösségi médiát is bejárta, Nagy Ernő és párja, Kovács Veronika az elsők között ajánlották fel segítségüket.

– Szívügyemnek éreztem, hogy segítsünk rajta, megtudjuk, miért történt ez az egész, miért került ide… ezért jöttünk – mondta Ernő.

A fiatal pár úgy döntött, segítenek az asszonynak új személyi igazolványt csináltatni, a gyorsított eljárás költségét pedig átvállalják helyette. Elmondásuk szerint a hölgy nem szeretne idősek otthonába menni, hiába próbálták rábeszélni.

– Most arra az elhatározásra jutottunk, és meg tudtunk egyezni vele, hogy egy kis lakást bérlünk neki, akkor ott el lesz egyedül –nyilatkoztaKovács Veronika a Híradónak.

A Tesco a következőket válaszolta a híradó kérdésére: az áruházvezetőjük felvette a kapcsolatot az illetékes szervekkel, hogy közösen mielőbb lakhatást találjanak az asszonynak.

BLIKK DOSSZIÉ
mappa
mappa

hajléktalan

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

hajléktalan

összefogás

Tesco

parkoló

idős

komárom

Forrás

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top