Connect with us

Egyéb

Másfél évig börtönben kell lennie annak a férfinak, aki késeket és ollókat lopott egy barkácsáruházból – Videó

Másfél évig börtönben kell lennie annak a férfinak, aki késeket és ollókat lopott egy barkácsáruházból – Videó


A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség eredményesen állított bíróság elé egy többszörösen büntetett 59 éves férfit, aki két héttel ezelőtt több kést, illetve ollót lopott egy újbudai barkácsáruházból. A bíróság a férfit 1 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélte.

A vád szerint a vádlott 2023. április 26-án bement egy XI. kerületi áruházba, ahonnan 2 db ollót, valamint 7 db kést lopott el összesen mintegy 70.000 forint értékben úgy, hogy a termékeket a ruházata alá rejtette, majd azokkal megpróbált kisétálni az áruházból.
A lopást kamerán keresztül figyelemmel kísérő biztonsági őrök az üzletből távozni kívánó vádlottat feltartóztatták, és tőle az elvett termékeket visszavették, ezáltal a kár megtérült.

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség az 59 éves férfit gyorsított eljárásban állította bíróság elé, amelynek eredményeként őt a bíróság váddal egyezően, mint többszörös visszaesőt, lopás vétségében bűnösnek mondta ki, és ezért 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte. Az ítélet a kihirdetése napján nem emelkedett jogerőre, mert a jogorvoslati nyilatkozattételre a vádlott és védő 3 napot tartott fenn.
A felvételen az látható, ahogyan a vádlott az elcsent termékek közül kettőt leemel a polcról, és azokat a ruházatába rejti, majd amikor őt később a biztonsági őrök őt feltartóztatják.

Forrás: ugyezseg.hu

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top