Connect with us

Egyéb

Kimondta: “Várkonyi Andrea ezzel megpecsételte Bochkor Gábor szerelmi életét”

Kimondta: “Várkonyi Andrea ezzel megpecsételte Bochkor Gábor szerelmi életét”


Az elmúlt években Bochkor Gábor szerelem nélküli életét többször is firtatták. A népszerű rádiós és televíziós személyiség magánéletének részletei mindig is nagy érdeklődésre tartottak számot. A szívélyes sztár, bár elismeri, hogy voltak laza viszonyai és titkos románcai, hosszú távú kapcsolatot mégsem tudott kialakítani. A Sorry! magazin most megkérdezte Müller Rózsát, a sztárok jósnőjét, hogy mi lehet ennek az oka.

Müller Rózsa a kártyákból kiolvasva azt mondta: “Várkonyi Andrea a döntésével aláírta exe szerelmi életének halálos ítéletét.” A jósnő szerint Bochkor Gábor a szakítás óta nem találta meg az igazit, mert még egyik hölgy sem tudta felvenni a versenyt Andrea személyiségével.
“Andrea szép, intelligens, és jó természetű nőként magasra tette a lécet, és ezt egyetlen kiszemelt sem tudta megugrani. Úgy látom, Gábor már bánja, hogy nem vette feleségül Andreát, mert akkor talán még most is együtt lennének.” – magyarázta Müller Rózsa.

A jósnő hozzátette, hogy Bochkor Gábor rájött, milyen nagy érték volt a volt párja, és talán későn ismerte fel, hogy nem értékelte kellőképpen a családját. A lányát azonban nagyon szereti, és sok időt tölt vele, de minden egyes pillanatban ő is érzi, hogy volt párja hiányzik az életéből.
Ezek a kijelentések tovább erősítik a gondolatot, hogy Bochkor Gábor még mindig keresi az igazit, és talán a jövőben megtalálja azt a nőt, aki valóban fel tudja venni a versenyt Várkonyi Andreával.

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top