Connect with us

Bűnügy

Összeomlott a mérges gázoktól elhunyt mezőladányi fiú édesanyja

Összeomlott a mérges gázoktól elhunyt mezőladányi fiú édesanyja

Mindenki máshogy tudja, hogyan történt a tragédia, a gyászoló édesanya pedig vádaskodásba kezdett.

Megrendítette a mezőladányiakat a tragédia, ami kedden délután történt a településen. Két fiatalember mérges gázokat lélegzett be egy ház udvarán álló, használaton kívüli emésztőgödörből, egyiküket, Jánost mentőhelikopter szállította válságos állapotban a kórházba, míg másikuk, a 31 éves Gergő életét vesztette. A borzalmas dráma után mindenki találgatni kezdett, rengeteg pletyka terjed a településen arról, hogy mi is történt, a mérges gázoktól elhunyt mezőladányi fiú édesanyja pedig teljesen összeomlott.

Összeomlott a mérges gázoktól elhunyt mezőladányi fiú édesanyja. Gyermekét már nem lehetett megmenteni  Fotó: Pixabay

Vádaskodni kezdett az édesanya

Mezőladány a találgatások települése lett szerdára. A borzalmas tragédiáról, hogy két fiatalember egy lakóház udvarán mérges gázokat lélegzett be, mindenki hallott, azt azonban, hogy mindez hogyan is történt, már mindenki másképp tudja. Egyesek szerint fűkaszálni ment a két fiatalember a portára, akkor történt a szerencsétlenség. Mások szerint a gödörben dolgoztak a fiatalok, amikor is véletlen elvágtak egy gázvezetéket, ami szivárogni kezdett. A mérges gázoktól elhunyt mezőladányi fiú édesanyja pedig arról ír, hogy a tulajdonos szánt szándékkal küldte a halálba a fiát, aki azért járt ott, hogy kitakarítsa a szóban forgó emésztőgödröt. „Az ölte meg, aki leküldte oda, pedig tudta, hogy ott a mérgező gáz” – vádaskodik az összetört édesanya. 

„Drága Fiam! Nem bírom és nem is akarom elhinni, hogy nem jössz többé haza. Meg vagyok zavarodva, fel sem bírom fogni, hogy mi van, hogy te is itt hagytál. A szívem nagyon összetört, ezt a fájdalmat már nem fogom elviselni. Szeretlek nagyon!”

– írta először az anyuka. Pár órával később újra posztolt. „Mocskos disznók, megöltétek a fiamat!” – írta.

Tisztázta az esetet a tulajdonos

A Bors elérte telefonon azt a férfit, akinek az udvarában a tragédia történt, ő pedig készséggel elmesélte, hogyan történt az eset. „Az emésztő egy 12 éve nem használt gödör, egy mázsás, betonacéllal bélelt fedél borította. Én nem voltam otthon a történtekkor, így azt sem tudom megmondani, hogy Gergő hogy került oda. Nem kaszáltak, nem volt gázvezeték, János ment hozzánk segíteni kiásni a gödröt. Ezt a mázsás fedelet valamiért elhúzták oldalra. Hogy a kíváncsiság, vagy mi hajtotta őket, azt nem tudom. Azonnal elájultak, Gergő ekkor eshetett bele a gödörbe véletlenül” – mesélte el lapunknak a férfi. „Ha legközelebb elhúztam volna ezt a fedelet, ez velem történik meg” – mondja a férfi, akit szintén megviselt az eset. „Össze vagyunk törve!” – mondta a Borsnak. Ő úgy tudja, a rendőrség közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálja a balesetet. A rendőrség a Bors kérdésére a következőt válaszolta: “Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a Szabolcs- Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a haláleset körülményeit. Az esettel kapcsolatban nem áll módunkban bővebb tájékoztatást adni.”

A másik szerencsétlenül járt fiatalról egyelőre annyit lehet tudni, hogy továbbra is válságos állapotban van, nem sok biztatót mondanak az orvosok a felépülésével kapcsolatban.
 

 

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top