Connect with us

Sztársztorik

Most érkezett a hír Gávölgyi Jánosról

Friss hírek érkeztek Gálvölgyi János állapotáról

A Bors információi szerint a kezdeti életmentő kezelések után jó eséllyel nem lesz szükség újabb jelentős orvosi beavatkozásokra.

A Bors információi szerint jó híreket kapott Gálvölgyi János családja, miszerint az elmúlt napokban rengeteget javult a színművész egészségi állapota. Lekerült a lélegeztetőgépről, a hangulata is kielégítő, s olyannyira jobban van, hogy már a kórházi dolgozókat is sikerült jó kedvre derítenie néhány hamísíthatatlan Gálvölgyi-féle mondattal. Ez tehát azt jelentheti, hogy a kezdeti életmentő kezelések után jó eséllyel nem lesz szükség újabb jelentős orvosi beavatkozásra, a neves művész állapota stabil, sőt egyértelműen javulást mutat.

Gálvölgyi János
Gálvölgyi János állapota már sokkal jobb (Fotó: Origo )

Mindezért egy egész ország szorított, miután nyilvánvalóvá vált, hogy hibásan mérlegelt a mentésirányító múlt szerda délelőtt, amikor segélyhívás érkezett a családtagoktól. Ezt a mentőszolgálat belső vizsgálata állapította meg. Mint ismeretes, a művész nem kapott levegőt, félrebeszélt, végül pedig az egyik családtagja rohant be vele a klinikára. A színész előbb a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára került, majd délután átvitték egy másik kórházba. Azóta intenzív osztályon ápolják, a gondos orvosi ellátásnak köszönhetően pedig napról napra erősödik. 

Erről számolt be a minap a lánya is a Facebookon, s az is kiderült, hogy Gálvölgyi már a színházi szerepeire gondol a betegágyán is. A család szerint az volt az első kérdése, ugrott-e a szerepe Pintér Bélánál a Marsal Fifty-Sixben. 

Ha nem is pár héten belül, de reméljük, előbb-utóbb színpadra áll ismét

 – mondták, és hozzátették, az édesapjuknak most időre és nyugalomra van szüksége a gyógyuláshoz. 

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/celeb/2023/05/galvolgyi-janos-gyogyulas-hirek

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top