Connect with us

Sztársztorik

Lesújtó hír érkezett Gávölgyi Jánosról

Drámai pillanatok: hiába hívtak a lányai mentőt Gálvölgyi Jánoshoz, nem jött a segítség – Végül ők maguk vitték kórházba a színészt, aki nem kapott levegőt és félrebeszélt

Drámai pillanatok: hiába hívtak a lányai mentőt Gálvölgyi Jánoshoz, nem jött a segítség – Végül ők maguk vitték kórházba a színészt, aki nem kapott levegőt és félrebeszélt

A 74 éves Gálvölgyi János nem kapott levegőt és félrebeszélt, ezért kellett kórházba szállítani. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják. Miután ma délelőtt hiába várták a mentőket, a rosszulléte után a lányai vitték kórházba.

Az RTL hírei szerint szerda délelőtt a II. kerületi otthonában lett rosszul a színész. A lánya beszélt a Híradónak a történtekről:

9 óra 40-kor hívott a nővérem mentőautót az édesapánkhoz, aki nagyon rosszul volt. A mentőknek a nővérem elmondta, édesapánk nem kap rendesen levegőt és félrebeszél

– mesélte Gálvölgyi Dóra, a színész fiatalabb lánya. Elmondása szerint azonban hiába várták a mentőt, az nem érkezett meg. Amikor ő fél óra múlva az édesapja házához ért, a mentősök még nem értek ki.

Fél 11 körül felhívtam a mentőket, hogy hol van a mentőautó, mert az édesapám láthatóan tényleg nagyon rossz állapotban van. Azt mondták, még nem sikerült elindítaniuk az autót.

Dóra a telefonbeszélgetés nyomán nagyon kétségbeesett, mire a diszpécser rátette a telefont:

„Megpróbált az úriember beszélni velem, hogy hogyan érzi magát az édesapám, de elmondtam neki, hogy nem értek hozzá, hiszen nem vagyok orvos. Azt látom, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél. Valóban emelt hangon mondtam mindezt. Ekkor közölte, hogy velem nincs mit beszélnie, majd rám tette a telefont.”

Végül a színész lánya több ismerős orvos tanácsra úgy döntött, nem vár tovább: azonnal beült az autóba, majd kórházba vitte az édesapját.

Gyakorlatilag úgy hoztam át a városon, hogy mellettem ült az anyósülésen, mi tartottuk két oldalról a nővéremmel vezetés közben, mert annyira rosszul érezte magát.

A Híradó információ szerint Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára vitték a színészt, ahol azonnal intenzív osztályra került. A rosszullét pontos okait egyelőre nem lehet tudni. Az állapota jelenleg stabil, de folyamatosan oxigént kap.

A mentők arról tájékoztatták az RTL Híradót, hogy a mentésirányítás megítélése szerint a színész a riasztáskor nem volt közvetlen életveszélyben, de vizsgálják, hogy ez szakmailag helyes döntés volt-e.

Breaking! Intenzív osztályon fekszik Gálvölgyi János!

Breaking! Intenzív osztályon fekszik Gálvölgyi János!

Rajongsz a sportokért? Mi is!

Exkluzív hírekkel, naprakész eredményekkel és izgalmas szurkolói tartalmakkal várunk, hogy mindig képben legyél kedvenceidről!
www.sportal.hu – Együtt a lelátón!

Gálvölgyi János

kórház

mentő

intenzív osztály

Forrás

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top