Connect with us

Balesetek

Egy 43 éves nő ugrott le a hídról az autók közé Gödöllőn

Egy 43 éves nő ugrott le a hídról Gödöllőn

Egy 43 éves nő ugrott le a hídról Gödöllőn

Egy 43 éves nő ugrott le az M3-as autópálya feletti gyaloghídról.

A Blikk is beszámolt róla, hogy baleset miatt bénult meg a közlekedés Gödöllő környékén szerda reggel, miután egy ember zuhant az autók közé. A baleset az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 31-es kilométerszelvényben történt.

Holttestet találtak az M3-as autópályán

Holttestet találtak az M3-as autópályán

Szabóné Berki Bianka, Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a 24.hu megkeresésére elmondta, hogy egy 43 éves nő holttestét találták meg. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Van segítség!

Ha önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

baleset

Gödöllő

öngyilkosság

autópálya

M3

M3-as autópálya

M3-as

Forrás

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top