Connect with us

Sztársztorik

Az édesanyját gyászolja Jakupcsek Gabriella: „Tudtam, hogy közel a nap”

Az édesanyját gyászolja Jakupcsek Gabriella: „Tudtam, hogy közel a nap”

Az édesanyját gyászolja Jakupcsek Gabriella: „Tudtam, hogy közel a nap”

Megható posztot osztott meg közösségi oldalán Jakupcsek Gabriella, aki fájó szívvel búcsúzott édesanyjától anyák napján. A műsorvezető édesanyja néhány hete hunyt el.

A műsorvezető sejtette ugyan, hogy kilencvenéves édesanyja hamarosan távozik, halála azonban érthető módon nagyon megrázta.

“Anyák napja… Abból is a legnehezebb. Féltem ettől a naptól, miközben tudtam, hogy hamarosan eljön, és szembesülnöm kell a szomorú ténnyel, hogy nem vagy már nekem. Ma utoljára köszöntelek, pontosabban búcsúzom tőled, Anya. Tudtam, hogy közel a nap, és el fogsz menni, ésszel felfogtam, de a lelkem nem engedelmeskedik még… Alig telt el pár hét… Mondják, majd beletörődik a szív is. Köszönöm a szabadságot, amit kaptam tőled, a biztonságos szeretet, amit adtál. Köszönöm a humorodat, amivel megtanítottad kíváncsian szemlélni a világot. Köszönöm, hogy nem kényeztettél el vagyonnal, de megtanítottál kíváncsinak lenni a világra, vágyódni és küzdeni azért, amit el szeretnék érni újra és újra” – írta a megható sorokat Jakupcsek Gabriella, aki azt is hozzátette, végig édesanyja mellett volt az utolsó időkben.

“Köszönöm, hogy veled lehettem az utolsó nehéz időszakodban, hogy elkísérhettelek az utolsó utadra… Elmentél… Nem tudlak már megölelni soha többé… De megőrizlek a történeteinkben, a humoros kifejezéseid pedig mindig meg fognak minket nevettetni, ahányszor csak emlegetni fogjuk, mert ígérem, sokat fogunk emlegetni; így maradsz meg nekünk. Szép volt veled az élet, köszönöm. Búcsúzom, tudom megérted… De tudod, jönnek a gyerekek hozzám köszönteni, mert ma van Anyák napja – abból is a legnehezebb…” – írta a műsorvezető.

BLIKK DOSSZIÉ
mappa
mappa

Jakupcsek Gabriella

Rajongsz a sportokért? Mi is!

Exkluzív hírekkel, naprakész eredményekkel és izgalmas szurkolói tartalmakkal várunk, hogy mindig képben legyél kedvenceidről!
www.sportal.hu – Együtt a lelátón!

Jakupcsek Gabtriella

Gyász

édesanya

meghalt

búcsú

Anyák napja

Forrás

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top