Connect with us

Sztársztorik

Végleg Amerikába költözik Majka

Végleg Amerikába költözik Majka?

Végleg Amerikába költözik Majka?

A tengerentúlra utazott Majka, aki a jelek szerint feleségét, Hajnit is magával vitte. A rapper egy korábbi posztjában már bejelentette, hogy egy hónapra elhagyja az országot.

“Most elutazom egy picit a tengeren túlra, ahol az elkövetkező egy hónapban rengeteg minden vár rám! Vancouver és Las Vegas már kiabál értem. Meglátjuk, mekkorában leszek, amikor távozom” – fogalmazott akkor sejtelmesen.

Majka sosem rejtette véka alá, hogy régóta dédelgetett terve, hogy Amerikába költözzön a családjával, és évek óta tudatosan gyűjtöget a tengerentúli életre.

“Nem gondoltam meg magam Amerikát illetően, egyszer majd fogjuk magunkat, itt hagyunk csapot-papot. Ahhoz azonban, hogy kint élhessünk, legalább olyan jó színvonalon, mint itthon, rengeteg pénz kell. Évek óta tudatosan gyűjtögetek az amerikai életre, de legalább ennyit kell még érte melózni” – nyilatkozta korábban a terveiről.

BLIKK DOSSZIÉ
mappa
mappa

Majka

Rajongsz a sportokért? Mi is!

Exkluzív hírekkel, naprakész eredményekkel és izgalmas szurkolói tartalmakkal várunk, hogy mindig képben legyél kedvenceidről!
www.sportal.hu – Együtt a lelátón!

Majka

amerika

költözés

Család

Majoros Hajnalka

Amerika

Amerikai Egyesült Államok

USA

Forrás

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top