Connect with us

Sztársztorik

Most érkezett a hír Korda Gyuriról és Klárikáról 😢

Most érkezett a hír Korda Gyuriról és Klárikáról 😢

Gyuri bácsi elsírta magát a színpadon

Fonogram-életműdíjat kapott Korda György és Balázs Klári: Gyuri bácsi elsírta magát a színpadon

Itt az év meglepetése! Tegnap este a Budapest Park színpadán derült fény arra, hogy a Fonogram – Magyar Zenei Díj 2023-as életműdíjasa Korda György és Balázs Klári.

Korda György és Balázs Klári a hazai zenetörténelem ikonikus házaspárja, generációkon átívelő rajongótáborral rendelkeznek, a mai napig korukat meghazudtoló módon aktívak a zenei életben. Külön-külön is hatalmas sikereket értek el, együtt pedig az összes fontos fesztivál és koncerthelyszín nagyszínpadán bizonyítottak.

Könnyek között köszönték meg a rajongóiknak és a MAHASZ-nak is a díjat, ami teljesen váratlanul érte őket, mivel meglepetés volt számukra.

Ezt most komolyan mondom és nem kell elszomorodni, de lehet hogy sok-sok év múlva, vagy nem tudom, amikor a Jóisten akarja, lemosolygok rátok föntről, és amikor ti utaztok és ott vagytok a reptéren, mindig eszetekbe fogok jutni

– mondta a közönségnek meghatódva Gyuri bácsi, miközben a rajongók folyamatosan a nevüket skandálták.

Korda György 65 éve, Balázs Klári 45 éve énekel. 45 éve ismerkedtek meg. Több mint négy évtizedes közös színpadi jelenléttel büszkélkedhetnek.

Korda György és Balázs Klári először lépnek fel a Budapest Parkban, garantáltan nagy buli lesz: „Kirúgjuk a Park oldalát”

Korda György és Balázs Klári először lépnek fel a Budapest Parkban, garantáltan nagy buli lesz: „Kirúgjuk a Park oldalát”

Ezt az elképesztő teljesítményt és a kortalan dalok fantasztikus sikerét volt hivatott elismerni a szakma, amikor a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége odaítélte Korda Györgynek és Balázs Klárinak a jól megérdemelt életműdíjat – kommentálta az elismerést Szűts László, a MAHASZ elnöke, miután a fergeteges május 4-i Budapest Park-koncertjük közben meglepetésvendégként átadhatta a díjat a legendás párosnak.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb slágere és dallamtapadása, a “Reptér” újjászületése hihetetlenül népszerűvé tette a fiatal korosztály körében is Korda György klasszikus felvételét. A Budapest Airport 2021-ben újraforgatta a videóklipet, ami a YouTube-on 10 millió megtekintésnél jár.

Az eseményt a Budapest Park Facebook-oldalán élőben is közvetítették, a koncertről és a díjátadásról készült felvételeket itt tekintheti meg:

koncert

Budapest Park

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top