Connect with us

Sztársztorik

Ezt nézzétek! Kocsis Tibor és párja Laci megmutatta, milyen az otthona. Atyaég, mi van ott!

Ezt nézzétek! Kocsis Tibor és párja Laci megmutatta, milyen az otthona. Atyaég, mi van ott!

Fotó: RTL/Reggeli

Ezt nézzétek! Kocsis Tibor és párja Laci megmutatta, milyen az otthona. Atyaég, mi van ott!
A lakás minden részletét együtt álmodták meg, és a kivitelezés nagy részét is ők végezték.
Kocsis Tibó már a Reggeliben is mesélt otthonuk felújításáról, ami végre olyan stádiumba érkezett, hogy a Blikk kameráját már be is engedhették az elkészült nappaliba. Az említett helyiség egyébként szokatlan módon egy lépcsősor tetején helyezkedik el, de nem ez az egyetlen különlegesség Tibóék otthonában.

Tibó és Laci a lakás legtöbb elemét igyekeztek maguk elkészíteni, így például a konyhabútort is saját kezűleg rakták össze.
Mindig mindenki azt mondja, hogy mindig arra gondolunk majd, hogy ezt mi raktuk össze, emiatt pedig csak jobban fogjuk szeretni. Hát, nem… Én akkor is éppen így szeretném, ha szakember szerelte volna össze
– mondta Tibó nevetve a Blikknek.

Tibó Instagram-oldalán többször látni a háttérben az elkészült tereket. A konyhának valóban csodaszép darabja a konyhasziget, ami sötét pultot kapott:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kocsis Tibor (@kocsistibo)

A pár bevallotta, hogy a felújítás során nem mindig értettek egyet, hiszen van olyan, amiben különbözik az ízlésük, de a végén mindig sikerült kompromisszumra jutniuk. Meséltek a nappali egy különleges darabjáról is, ami nem más, mint a zöld szövetkanapé, amit a pandémia idején vásároltak, és amihez szokatlan kutatómunka árán jutottak el.

Tibi azt is elárulta, hogy egy ideig precízen vezette a felújítással kapcsolatos kiadásokat, de egy idő után inkább felhagyott ezzel, hiszen a kivitelezés közben számtalan váratlan költség adódott.

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top