Connect with us

Sztársztorik

Botrány a Szerencsekerék stúdiójában: majdnem leállították az adást – Ilyenre még nem volt példa!

Dráma a Szerencsekerék stúdiójában: majdnem leállították az adást

Kétségbeestek a Szerencsekerék készítői, és a helyzet végül odáig fajult, hogy majdnem le is kellett állítani az adást.

A Szerencsekerék régi nagy kedvence a magyar embereknek. Az eredetije még 1975-ben indult az Egyesült Államokban, Magyarországon pedig 1993-tól sugározzák. Jelenleg Kasza Tibi vezeti a TV2 műsorát, most azonban drámai fordulatnak lehetünk szemtanúi. 

Kasza Tibi Szerencsekerék
Kasza Tibi nagyon jól vezeti a műsort. Fotó: TV2

A Szerencsekereket a magyarok már a műsor kezdete óta nagyon szeretik. Hatalmasokat lehet vele nyerni, ugyanakkor nagyokat lehet bukni is. Műveltségre van szükség, és a tévé nézői is törhetik a fejüket a megoldáson. Az első adás Magyarországon 1993-ban került levetítésre, és kasszasikert aratott.

Ahogyan régen, most is lehet a biztosra menni, de lehet kockáztatni is. A fordulatos játékot lehet jól és rosszul is játszani, legutóbb pedig Petinek igen nagy összeget, 6,5 millió forintot sikerült összegyűjtenie. Épp rajta volt sor a pörgetésen, amikor Zita mókásan megjegyezte, hogy nem semmi lett volna, ha megduplázza az összeget. Ezen kapott Kasza Tibi is, és elkezdett azon mókázni, hogy 13 millió forintot biztosan nagyon fájdalmas volna kifizetnie a TV2-nek:

 

Valószínűleg kaptunk volna egy megrázó hívást a TV2 vezetőségétől, hogy álljatok le!

 

– magyarázta a műsorvezető. Peti végül nem duplázott, de nyert egy szódagépet.

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top