Connect with us

Sztársztorik

Mély fájdalommal tudatjuk tragikus körülmények között meghalt az X-Faktor tehetséges énekese, két kisgyermek maradt félárván utána

Váratlanul meghalt az X-Faktor tehetséges énekese, két kisgyermek maradt félárván utána

Váratlanul meghalt az X-Faktor tehetséges énekese, két kisgyermek maradt félárván utána

Kegyetlen a sors. Drámai véget ért egy kétgyermekes édesapa élete, aki bántóan fiatalon, mindössze 34 esztendősen vesztette életét. Szabó Milán annak idején az X-Faktor tehetségkutatóban tűnt fel, a kiváló éneklésével a mentorok mellett a lelkes közönséget is elkápráztatta. Jó néhány fordulón tovább is jutott, és ugyan az élő show előtti lépcsőfokig már nem ért fel, de mindenkinek belopta magát a szívébe.

Az ifjú énekes kapcsán akkoriban a Blikk arról írt, hogy az öngyilkosság gondolata foglalkoztatta, miután húgyhólyagdaganattal operálták, azt azonban akkor még nem lehetett tudni, hogy a szövettan milyen eredményt hoz, rosszindulatú-e a daganat. A tehetetlen várakozás és a félelem a legrosszabbtól hamar a legmélyebb lelki válságba taszította a tehetséges fiatalembert.

– Teljesen megrogytam. Hosszú hónapokig foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata, nem tudtam szabadulni tőle. Folyton csak az járt az eszemben, mit csinálhatnék? Nem értettem, mit tettem huszonhárom éves koromra, ami miatt ez történik velem. Nagyon depressziós lettem, úgy éreztem, egyedül kell ezzel a betegséggel megküzdenem – idézte fel a Blikknek élete legnehezebb időszakát 2013-ban Milán, akit végül az édesanyjával való hosszas beszélgetések rántottak ki a gödörből.

Két kisgyermeke és a felesége gyászolja az X-Faktorban feltűnt fiatalembert

Két kisgyermeke és a felesége gyászolja az X-Faktorban feltűnt fiatalembert

 

Az azóta eltelt időszakban a férfi kigyógyult a betegségéből, összeházasodott a feleségével, és két gyönyörű kisfiuk is született. Értesüléseink szerint a holttestére kedd reggel találtak rá. A betegségéből már kigyógyult, a rendőrség pedig kizárta az idegenkezűséget, de nyomozás indult a rendkívüli haláleset pontos tisztázására. Lapunknak sikerült elérnie a megtört özvegyet, aki most egyedül maradt a kicsikkel.

– A betegeskedő édesanyjához indult el az otthonunkból azzal, hogy majd nemsokára visszatér, de nem jött haza többé. Mindennél jobban imádta a 2 és 3 éves gyerekeinket, akiknek borzasztóan hiányzik az édesapjuk. Feldolgozhatatlan Milán elvesztése. A kicsik úgy tudják, egy angyalka vitte fel a mennyországba – sírta el magát Szabóné Sasvári Kinga. Teljesen váratlanul ért mindenkit a férje hirtelen halála.

– A műsor után híres lett, sokat hívták énekelni Tokaj környékén, de még Szlovákiában is fellépett. Öt évig aktívan énekelt, aztán fizikai munkát kellett vállalnia, hogy elkezdhessük a közös életünket. Gyerekkorától kezdve imádott énekelni, dolgozott színházban is és az anyukája javaslatára jelentkezett anno a műsorba – tette hozzá a gyászoló özvegy. – Nem tudom, mihez kezdünk most, de az biztos, hogy nagyon nehéz lesz.

Így segíthet a családon

Kinga egyedül maradt a gyermekekkel, a családfő elvesztésével pedig anyagilag is nehéz helyzetbe került a család. Aki támogatná őket, a nő édesapjának, Sasvári Józsefnek a számlaszámára utalva megteheti: HU 45 68500218 00506678 00000000.

énekes

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top