Connect with us

Sztársztorik

Friss infó Galambos Lajos bevonulásáról: mentő vitte a börtönbe a zenészt – részletek

Friss infó Galambos Lajos bevonulásáról: mentő vitte a börtönbe a zenészt – részletek

Friss infó Galambos Lajos bevonulásáról: mentő vitte a börtönbe a zenészt – részletek

A korábbi tervekkel ellentétben Baracskán kezdte meg ma délelőtt a börtönbüntetését Galambos Lajos. A mulatóssztár 3 év 6 hónapot kapott áram-, víz- és gázlopásért. Leghamarabb jövő év végén szabadulhat.

Mentőautó szállította a mulatóssztárt a baracskai börtönbe délelőtt 10 óra körül. Mint azt lapunk többször is megírta, az ország trombitásának igencsak megromlott az egészségi állapota az utóbbi időben, éppen ezért a büntetése halasztását is kérvényezte a bíróságtól. Orvosi papírjait befogadták, azonban ennek ellenére nem ítélték meg olyan súlyosnak a problémáit, hogy ne vonulhasson be, így első és másodfokon is elutasították a halasztási kérvényét. Eredetileg Kecskemétre kellett volna bevonulnia február 15-én, az úgynevezett “parkettásba”, de a helyszín az időponttal együtt megváltozott.

“Egy mentőautó hozta a börtönhöz. Nem szirénázott, csak csendben begurult vele. Annyit még láttam, hogy Lajcsi megtörten, görnyedve szállt ki a mentőautóból és egy oxigénpalackot is húzott maga után” – mondta lapunknak egy baracskai szemtanú, amit később a zenész ügyvédje is megerősített nekünk.

A trombitaművész tehát hiába reménykedett benne az utolsó pillanatig, hogy nem kell bevonulnia, végül csak megkezdte a börtönbüntetését. A három és fél évet jó magaviselet miatt harmadolhatják, ráadásul 4 hónapot már le is tudott előzetesben 2015-16-ban, így leghamarabb jövő év végén szabadulhat.

Mint ismert, a 2017-ben született vádirat szerint összesen legalább 30 millió forint értékben lopott áramot, 4,7 millió forint értékben földgázt, 16 millió forint értékben pedig vezetékes vizet. Noha hivatalosan senki nem vallott ellene, semmilyen közvetlen bizonyíték nem volt a bűnösségére, mégis elítélték.

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top