Connect with us

Sztársztorik

BOTRÁNY! Stahl Judit műsora kiverte a biztosítékot: AZONNAL levették a képernyőről

BOTRÁNY! Stahl Judit műsora kiverte a biztosítékot: AZONNAL levették a képernyőről

Stahl Judit 1997-től 2002-ig volt a Tények híradósa, 2003-ban pedig elindult a Stahl konyhája. Azóta a gasztronómia világában ismert a neve, könyvei, magazinja is jelent meg, emellett könyvkiadót is alapított.

Arra már csak kevesen emlékeznek, hogy ugyancsak 2003-ban került a képernyőre Stahl Judittal a Micukó – A világ ferde szemmel című műsor.

Stahl Judit és a Micuko

Az 54 éves sztár mára visszavonult a televíziózástól, de Liptai Claudia a Nő a tét című műsorában szívesen emlékezett a múltra. Különösen a Micukó című műsorra, amelyben japán álriportert alakítva húzta csőbe a hazai celebvilág színe-javát.

stahl-judit

– Három hét alatt 85 interjút csináltam. Mikor először mondták el a műsor ötletét, féltem, hogy fel fognak ismerni a magyar celebritások. Egy hónapig tanultam a karaktert, nem színész szakon végeztem, úgyhogy mindent nulláról építettem fel. Tanultam a hangképzést, a műfoggal való beszédet, megszoktam a szemüveget. Szulák Andrea volt az első beszélgetőpartner, akit egyébként abszolút jól ismerek. Úgy voltam vele, hogy ha előtte nem bukok le, ez menni fog. Átmentem, amit én magam se hittem el – emlékezett vissza.

A cikk az ajánló után folytatódik!

Hiába készített rengeteg interjút, ezek nagy részét a nézők nem láthatták, műsora tiltakozás miatt hamar lekerült a képernyőről.

– Számomra ez furcsa, de nagy teljesítmény volt, hogy ezt a műsort meg tudtam csinálni. Sajnos mégis gyorsan levették a műsorról, mert a japán cégeknek nem tetszett a dolog. Tiltakoztak, hogy kivonulnak mint hirdető. Pedig annyira nem a japánokról szólt, hanem a vendégek reakcióiról… sajnos ma már nem is elérhetőek az epizódok, de nekem megvannak a felvételek – mesélte a Sláger FM YouTube-formátumában Stahl Judit.

Kíváncsi vagy, hogy néz ki ma Pálffy István? 

1997-ben pedig az akkor induló TV2 egyik arca lett. A Tények és a Jó estét, Magyarország! című hírműsorokat is vezette, Stahl Judittal legendás párost alkottak.

Continue Reading

Ajanlo

To Top