Connect with us

Sztársztorik

Nagyon furcsán viselkedett Galambos Lajos! Kemény, amit most elmondott az ismerős

Nagyon furcsán viselkedett Galambos Lajos! Kemény, amit most elmondott az ismerős

Próbált beszélni, de…

Mint azt már megírtuk, Galambos Lajcsi gyógyíthatatlan betegségére hivatkozva halasztást kért, hogy ne kelljen börtönbe vonulnia. Az első behívót még megúszta, február 15-én nem kellett bevonulnia, de azóta első fokon elutasította a bíróság a halasztási kérelmet. Ügyvédjével együtt fellebbeztek, de ettől függetlenül már megkaphatta a második behívót. Egy ideje nagy a csend.

Lajos eltűnt a nyilvánosság elől, telefonját sem veszi fel, ezért megkerestük az egyik ügyvédjét, Dr. Csontos Zsoltot, akit ő hatalmazott fel arra, hogy kommunikáljon a sajtóval. Most azonban ő sem beszél. Mikor megkérdeztük őt, hogy tudomásunk szerint már megvan az új időpont, amikor tényleg be kell bevonulnia a trombitásnak, annyit közölt velünk, erről most nem beszélhet, de nem tagadta.

Furcsán viselkedett

Teljes hírzárlat van arról, hogy mikor kell megjelennie a börtön kapujában. Kollégái, ismerősei szerint már csomagol és napokon belül el kell köszönnie szeretteitől. Nem csoda, ha most óvatosan viselkedik, mert teljes titokban szeretné megkezdeni a szabadságvesztés végrehajtását. Ódzkodik attól, hogy fotósok egész hada várja a börtön kapujában. Ismerősei szerint két hete már furcsán viselkedett, hangszíne is megváltozott és nem összefüggően beszélt, folyamatosan köhögött. Érezni lehetett, hogy valami most hirtelen nagyon megviselte őt lelkileg-fizikailag.

Tudják őt bent kezelni

Úgy tudjuk, hogy az orvosszakértők elkészítették a szakvéleményeket, állást foglaltak a betegséggel kapcsolatban, majd a Büntetés-végrehajtás egészségügyi szolgálat vezetője szintén nyilatkozott a szakértői vélemény tükrében a bíróságnak és ők pedig azt mondták meg, hogy a betegséggel kapcsolatosan a Bv. intézetek a kezeléseket tudják biztosítani.

Be fog vonulni

Csontos ügyvéd is elmondta korábban, hogy az elutasító végzés nem bír halasztó hatállyal.

– Ez azt jelenti, hogy ha Lajcsinak küldenek egy behívót, akkor be kell vonulnia akkor is, ha még a másodfokú döntés nem született meg. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága dönti el, hogy mikor, kit tudnak behívni. Ahogy megkapja ügyfelem az új időpontot, eleget fog tenni a törvényi kötelezettségének – állította korábban.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/galambos-lajos-borton-idopont/zsccrec?utm=b-right-offer

Continue Reading

Ajanlo

To Top