Connect with us

Sztársztorik

Tápai Szabina teljesen kivirult a válás után: friss fotója mindent elárul

Tápai Szabina teljesen kivirult a válás után: friss fotója mindent elárul

Az a mosoly, mindent elmond.

februárban az egész magyar sztárvilágot megrázta. Szabina akkor a Story magazinnak megcsalásról is beszélt, ám a részleteket nem árulta el. Sokáig húzódott a válásuk, végül azonban döntöttek. Három közös gyermek és 10 együtt töltött év után különköltöztek.

Tápai Szabina kivirult

Nemrég pedig felreppent a hír, hogy Tápai Szabina újra boldog. A szemlézte a Story magazint, ahol arról írnak, hogy egy állítólagos barát tudni véli, hogy a háromgyermekes édesanyának van valakije.

Végre van valaki mellette, aki újra mosolyt csal az arcára, aki mellett újra bomba nőnek érezheti magát. Ha valakinek kijár a boldogság, akkor az Szabina. Sokat szenvedett az elmúlt években.

Tápai Szabina pedig szemmel láthatóan teljesen kivirult. Friss Instagram-bejegyzésében a tavaszról beszélt és megmutatta gyönyörű rózsaszín körmeit, ami tökéletesen passzol a cseresznyevirágokhoz is, nem beszélve a divatos pink melegítőszettről, amiben modellt állt a kameráknak.

View this post on Instagram

 

A post shared by Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina)

Ennél azonban sokkal szembetűnőbb az a mosoly és az igézően kék szemek csillogása. Úgy kivirult Tápai Szabina, hogy amellett már nem lehet elmenni szó nélkül!

Ezeket olvastad már?

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/tapai-szabina-valas-utan-kivirult-friss-foto/2jzcnrp?utm=b-right-offer

Continue Reading

Ajanlo

To Top