Connect with us

Sztársztorik

Agyba-főbe verték a magyar mulatós sztárt

Agyba-főbe verték a magyar mulatós sztárt

Nagyon nehéz gyerekkora volt MC Hawernek, amiről eddig nem beszélt. Édesapja keménye ivott, az alkohol rabja lett, emiatt elváltak a szülei, őt évekig a keresztanyja nevelte, aki nem csak szigorú volt vele, de bizony gyakran meg is verte.

MC Hawer élete a rajongók előtt nyitott könyv, igaz van időszak, amiről eddig nem igazán beszélt. Pedig azt már megszoktuk tőle, hogy őszintén beszél magáról, akár boldogságáról, akár kemény lelki vívódásairól legyen szó. És különösen sokat beszélt az alkoholizmusáról, ami kis híján végzetes károkat okozott szervezetében. Éppen ezért szeretné felnyitni az emberek szemét, el is indított TikTok oldalán egy videósorozatot.

Először beszél hányattatott gyermekoráról MC Hawer

MC Hawer fájdamas vallomást tett gyermekkoráról

A mulatós rapper most úgy döntött, nehéz gyermekkoráról mesélt és hogy szerinte van összefüggés apja és saját függősége között. Hawer most hányatott gyermekkoráról, alkoholista édesapjáról mesélt,  kiderült, lehet összefüggés apja és a későbbi függősége között – írja a Bors.

 

“Ötéves koromban váltak el a szüleim. Bár még pici voltam, de emlékszem azokra az évekre, amikor apám hulla részegen késsel támadt anyámra, és én álltam közéjük” 

 

– nyilatkozta. “Aztán anyám vett egy nagy levegőt, végül beadta a válási papírokat. A faterom viszont csak akkor volt hajlandó elmenni, ha engem is magával vihet. Ennek ellenére a keresztszüleimhez kerültem, akik négy éven át neveltek. Nem volt könnyű ott sem nekem, mert a keresztanyám állandóan agyba-főbe vert minden alkalommal, amikor ötös helyett négyest vittem haza. Örökkévalóságnak tűnt a náluk töltött idő, így rendkívül boldog voltam, amikor visszakerültem édesanyámhoz. Arról korábban már meséltem, hogy minket egyedül nevelt föl a húgommal. Rengeteg traumatikus dolgon mentem keresztül”

Családjának is bizonyítani akart

Édesanyját 2012-ben, 78 évesen veszítette el, édesapja 1993-ban, Hawer lányának születésekor, mindössze 56 évesen hunyt el, sosem akarta azt, hogy hozzá hasonlítsák.

” Nem csak a zenei iránt szeretetből kezdtem el rappelni, hanem fontos volt számomra, hogy a családom büszke lehessen rám, mert előtte engem is olyan senkiházinak tartottak, mint az alkoholista apámat, aki nem tudta, de nem is akarta letenni a piát. Sosem dicséretre vágytam tőlük. Miután sikeres lettem, csak azt vártam, hogy ne ítéljenek meg tévesen.”

Azt sem titkolja a mulatós sztár, hogy hiába utálta az apját alkoholizmusa miatt, ő is arra az útra lépett.

 

“A szülei iránt sosem érez az ember utálatot, én inkább szántam és megvetettem őt. Végig néztem az ő és Flipper Öcsi életét, ezekből láttam meg, hogy az alkoholizálás sehova sem vezet. Érdekes, mert még közel tíz év után is van bennem valamiféle halvány sóvárgás, hogy valamilyen szertől euforikust érzéshez jussak. Akár mennyi minden történik velem, mégis kevés nekem, lehetne több. Úgy érzem, ennyi idő elteltével simán, minden következmény nélkül meg tudnék inni egy-két pohár italt, de nem teszem, mert nem akarom kitenni magam semmilyen kísértésnek”

 

– mondta mosolyogva.

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top