Connect with us

Sztársztorik

Ambrus Attila: „A magyar emberek többsége gyáva”

Ambrus Attila: „A magyar emberek többsége gyáva”

Még mindig sokan a bankrablót látják Ambrus Attilában, aki nagy szerencsének tartja, hogy az emberek nem minősítik őt szemtől szembe.

[

]

Van, aki el tudja fogadni, hogy bankot rabolt és a börtönt is megjárta Ambrus Attila, de van olyan is, aki azért imádkozik, bár a pokolra jutna. A Viszkis azt mondja, azt az embert, aki évekkel ezelőtt elkövette a bűnöket, már rég bezárta magába, de tudja: a múltat nem lehet meg nem történtté tenni. Ambrus Attila a Velvetnek adott interjújában többek között arról is mesélt, volt-e negatív tapasztalata, amióta szabadlábra került.

– Szerencsém van, mert a magyar emberek többsége gyáva, nem szereti minősíteni a másikat, legalábbis face to face nem. Persze, kaptam olyan kérdést, amire nehéz volt válaszolni, hiszen elég megosztó személyiség vagyok

. Azoknak, akikre ráfogtam a fegyvert, életük végéig rossz emlékük lesz rólam, nem tudják, vajon tényleg le akartam-e lőni őket vagy sem. A kérdezők 90%-a mindenesetre kulturált, a kritikus kérdések pedig általában jogosak, amikből tanulnom kell – mondta Ambrus Attila, aki szerint a gyűlöletből nem lehet építkezni, sem előre haladni.

– Tisztában vagyok vele, hogy a döntéseim mögött én álltam, nem haragszom sem a bíróra, sem a szüleimre, nem ők tehetnek arról, hogy oda kerültem, ahová

– tette hozzá a Viszkis rabló.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/ambrus-attila-a-magyar-emberek-tobbsege-2

Continue Reading

Ajanlo

To Top