Érkezett hozzánk egy eset, amit egy édesapa küldött el nekünk! Nagyon felháborító és szomorú, hogy ez ma Magyarországon megtörténhet…!

Az apuka szavait, változat formában közöljük:

Nehéz eldönteni, ki hibázott. Ami biztos, a pénztáros minősíthetetlen hangnemet és stílust használt.

“Egy szombathelyi bevásárlóközpontban történt az egyébként nem szokatlan eset: történt ugyanis, hogy vásárlás közben kiflit adtak egy kétéves kisgyermek kezébe.

József, a családfő azt mondta ez már több boltban is előfordult, és eddig nem volt belőle probléma, a terméket természetesen mindig kifizették. Most is ez volt a cél, de a pénztáros csúnyán lehordta őket a sárga földig.

A PÉNZTÁRHOZ ÉRKEZÉSKOR JELEZTEM, HOGY SZERETNÉM KIFIZETNI A KIFLIT, MIRE AZ ELADÓ MINŐSÍTHETETLEN HANGNEMBEN KÖZÖLTE, HOGY MIT KÉPZELÜNK MI MAGUNKRÓL, ÉS EGYÉBKÉNT IS HOGY MERI A KOSZOS KEZŰ GYERMEKEM ÖSSZETAPOGATNI A PÉKÁRUT – MESÉLTE A SÉRTETT FÉRFI A TÖRTÉNETET, AKI EGYÚTTAL HANGSÚLYOZTA, EGYÁLTALÁN NEM VOLT KOSZOS A GYERMEK KEZE. 


– NAGYON MEGALÁZÓ VOLT.! NEMCSAK AZÉRT, MERT GYAKORLATILAG AZT SUGALLTÁK, HOGY EL AKARJUK LOPNI A KIFLIT, HANEM NYILVÁN EGY SZÜLŐNEK SEM ESIK JÓL, HOGY “LEKOSZOSOZZÁK” A GYERMEKÉT. LELKIISMERETES SZÜLŐKÉNT EKKOR DÖNTÖTTEM ÚGY, HOGY A VÁSÁRLÓK KÖNYVÉBE BEÍROM A PANASZOMAT.