Connect with us

Egyéb

Sírnak Judy szomszédai: tudták, hogy a válás után ez fog következni

Sírnak Judy szomszédai: tudták, hogy a válás után ez fog következni

Számítani lehetett rá.

Rajongói teljesen ledöbbentek, amikor Judy nemrég bejelentette, hogy 12 év után elválik férjétől, Balázstól és már be is adta a válókeresetet. Közeli ismerősei és a szakmabeliek azonban egyáltalán nem lepődtek meg ezen. Ők már jó ideje tudták, hogy nagy baj van a házasságukban.

A Groovehouse együttes énekesnője még Szadán lakik kislányával szép nagy családi házukban, de a helyiek úgy tudják, sajnos már nem sokáig.

“Nagyon szeretjük Judyt és családját, úgy élnek itt, mint mi, nincsenek az énekesnőnek sztárallűrjei. – meséli egy kedves fiatalasszony. Lánya is nagyon kedves, közvetlen, rengeteg barátja van itt a környéken. Tudjuk, hogy az apuka már hónapokkal ezelőtt elköltözött. Karácsonykor még itt volt, de utána már nem láttuk őt. Nem messzire ment, de már nincsenek napi kapcsolatban, csak a gyerek miatt beszélnek. Úgy tudjuk, ha megszületik a jogerős végzés a válásról, akkor el szeretnék adni a házat, hogy békésen megegyezzenek az anyagiakról” – szinte sírva mesélik a helyiek, hiszen a gyerekeikkel sok közös jó hangulatú bulit szerveztek együtt. Nagyon fognak hiányozni ott mindenkinek.

Ezeket olvastad már?

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/sirnak-judy-szomszedai/lzs5fry?utm_source=right-offer-box&utm_medium=ajanlo&utm_campaign=ruzs_ajanlo

Continue Reading

Ajanlo

To Top