Connect with us

Sztársztorik

Megráz részletek:Búcsúlevelet írt, és ezt tette a meghalt 2 éves kisfiú nevelőanyja..

Megráz részletek:Búcsúlevelet írt, és ezt tette a meghalt 2 éves kisfiú nevelőanyja..

Megráz részletek:Búcsúlevelet írt, és ezt tette a meghalt 2 éves kisfiú nevelőanyja..

Hirdetés

Búcsúlevelet írt, és ezt tette a meghalt 2 éves kisfiú nevelőanyja..

Hirdetés

Mint ahogy arról hétfőn beszámoltunk, gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség annak a kétéves kisfiúnak a nevelőanyját, akit holtan találtak szombat reggel a nyíregyházi rendőrök egy terepjáró csomagtartójában. Korábbi értesüléseink szerint egy félrenyelt ételdarab miatt fulladt meg a kicsi. A rendőrök a kocsi hátsó ülésén megtalálták a kisfiú egyéves húgát is.

Az RTL Híradó úgy tudja, a  nevelőanya, miután észrevette, hogy Sanyika meghalt, szerda éjjel kocsiba ült a kisfiúval és csecsemő húgával, Zejneppel, majd két napig nem ment haza.

Szilágyi László ügyész a csatornának elmondta, este a nevelőanya megetette a kisfiút, aki félrenyelt és megfulladt, azonban a nő nem hívott segítséget, orvoshoz sem vitte a gyereket, és mentőt sem hívott hozzá.

Hirdetés

Az ügyész hozzátette: a hajnali órákban, amikor a családja elaludt, mindkét gyereket, tehát a már elhunyt kisfiút és annak a húgát is az autóba tette a nevelőanya. A holttestet a csomagtartóban helyezte el, a kislányt pedig a gyermekülésbe ültette, és elindult otthonról. A nő két napon át autózott a környéken, közben a szerettei telefonon keresték. Végül szombat hajnalban a nevelőanya elmondta szeretteinek, hol van, a férjével ezután mentek bejelentést tenni a rendőrségre. A nő egyik közeli családtagja a csatornának nyilatkozva azt mondta, senki, még a férje és két vér szerinti gyermeke sem tudta, hová tűntek.

Az RTL információi szerint Nyíregyháza egyik társasházas övezetében történt a tragikus baleset.

A nevelőanya búcsúlevelet is hagyott, amelyben öngyilkosságot emlegetett.

A két nevelt gyermeket még év elején emelte ki a családból a gyámügy egy szabolcsi faluból, Ilkről. Az RTL Híradó információi szerint alultápláltság és a rossz lakhatási körülmények miatt.

Hirdetés

A Nyíregyházi Egyházmegyéhez tartozik az a gyermekvédelmi intézmény, ahonnan Sanyika és kishúga nevelőszülőkhöz került. Az intézmény jelezte, átfogó belső vizsgálat folyik náluk az ügyben.

A nevelt kislányt, Zejnepét a mentők megfigyelésre kórházba vitték, ő újra gyermekotthonba kerülhet.

Hirdetés

document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);
})();

A cikk forrása: MagyarokKlubbja.com

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top