Connect with us

Egyéb

Megtörte a csendet a nagymama: Újabb felkavaró részletek derültek ki a csomagtartóban talált halott kisfiúról

Családja szerint nem baleset történhetett.

Családja szerint nem baleset történhetett azzal a kétéves kisfiúval, akinek a holtteste egy autó csomagtartójából került elő szombaton reggel Nyíregyházán. Ahogy arról már beszámoltunk, nevelőszülei a rendőrségre vitték a halott gyermeket, ám a kocsiban egy zúzódásokkal teli csecsemőt is találtak, akit a mentők azonnal kórházba szállítottak.

rendőrség
Fotó: Ripost

Nevelőanya azt állítja, hogy Sanyika etetés közben fulladt meg, de vérszerinti családja nem hisz neki. A kisfiú ökölbeszorított kézzel feküdt az autóban, és szerintük a nevelőszülők rendszeresen verték a gyerekeket.

Többször látta az anyjuk, hogy sebes a kis arca, feje, meg a nyakánál, de azt mondták, hogy ez a biztonsági övtől van, ahogy bekötik a kocsiba

– mondta el a Tényeknek sírva a nagymama, aki szerint a láthatásokon mindig sérüléseket találtak a kicsiken.

A gyerekeket januárban emelték ki az anyagi gondokkal küzdő családból, 17 éves édesanyjukkal és harmadik kistestvérükkel együtt. Azóta állítólag a nevelőszülők mindenféle kifogásokat találtak ki, hogy a gyerekek édesenyja ne találkozhasson velük. Utoljára pénteken hívta őket, de azt mondták neki, hogy nem tud beszélni a picivel, mert kórházban van. Ekkor azonban a kis Sanyi már halott lehetett.

Nem értem, miért nem hívtak hozzá azonnal mentőt, ha fuldokolt, de nem hiszem, hogy megfúlhatott, mert itthon magától evett már öthónapos kora óta

– hangoztatta a nagyi, aki valószínűsíti, hogy meggyilkolhatták a kisfiút.

Continue Reading

Ajanlo

To Top