Connect with us

Egyéb

“Sok dolga lett volna itt a Földön” – Csollány Szilveszter ma lenne 53 éves – Így néz ki most a nyughelye

“Sok dolga lett volna itt a Földön” – Csollány Szilveszter ma lenne 53 éves

Az olimpiai bajnok Magyar Zoltán emlékezik a tavaly januárban elhunyt tornász legendára.

 

Szívszorító dátum a magyar sportban: ma, április 13-án lenne 53 esztendős Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász. Az egész ország imádta őt, sportpályafutása után az Exatlon Hungary című műsorban lett a tévénézők kedvence.

Csollány Szilveszter korai halála sokakat megrendített

A magyar szövetség elnöke, a kétszeres olimpiai bajnok Magyar Zoltán a mai napig úgy emlékszik Csollányra, mint a legnagyobbakra.

 

Szavakkal nehéz kifejezni mekkora sportoló volt Szilveszter

 

– mondta a Nemzet Sportolója, aki szerint a Szilveszter tudott a gyűrűn, azt csak kevesen tudják még ma is megcsinálni. Meggyőződése csak a legnagyobbak vehetnék fel a versenyt a kétezres évek szuper Csollányával.

– Nem tagadom, még ma is szinte naponta gondolunk rá, hiszen felfoghatatlan az, hogy ilyen fiatalon itt hagyott mindent. A családját, a gyerekeit, a barátait és a tornászokat. Az életet, pedig nagyon szeretett élni.. Borzasztó nehéz szavakat és választ találni arra, hogy egy ilyen életerős sportember miért ment el. Egy deka nem sok, annyi súlyfelesleg nem volt rajta, tréningezett, maratont futott, sportolt, hiszen a sport volt a szerelme. 

Magyar szerint a világ számos pontján, ahol Csollány megfordult – Amerikától Izlandig – gondolnak ma a nagy bajnokra.

 

Fiatal volt, sok dolga lett volna még itt a Földön. Nagyon hiányzik nekünk, magyar tornászoknak, de szerintem a sokaknak a világban.

 

 

 

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/sport/2023/04/csollany-szilveszter-ma-lenne-53-eves?utm_medium=social&utm_campaign=borsonline&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3qWfQwL1JePa00HZmTkRXZDNlxqKtVcPR7CkEpGy4iv9U-D1E_oth4o68#Echobox=1681365538

Continue Reading

Ajanlo

To Top