Connect with us

Egyéb

Vége: Ördög Nóra azonnal távozik Mexikóból

Vége: Ördög Nóra azonnal távozik Mexikóból

Megdöbbentő hírt tett közzé Ördög Nóra: noha javában zajlanak még az Ázsia Expressz forgatásai, ő fogta magát, összepakolt, és elhagyta az országot.

Bár Ördög Nóra a kezdeti időszakban kicsit nehezebben viselte az Ázsia Expressz forgatását, mostanra nagyon jól érzi magát a tengeren túl. A kezdeti nehézségnek az volt az oka, hogy tartott tőle, hogy bírja majd gyermekei nélkül. Az hamar ki is derült, hogy nagyon megviseli a távolság, szerencsére azonban már együtt a család: férje és gyermekei kint vannak a forgatás helyszínén. Most azonban mégis összepakolt, hogy elhagyja Mexikót. 

Ördög Nóri
Ördög Nóra nem maradt tovább Mexikóban. Fotó: Szabolcs László

Bár Ördög Nórának hatalmas élményt jelentett a mexikói forgatás, mégis úgy hozta az élet, hogy össze kell csomagolnia, és el kell hagynia az országot. Ennek az az oka, hogy az Ázsia Expressz forgatása két országra terjed ki: Mexikóra és Guatemalára. Az mexikói szakasz – legalábbis egyenlőre – lezárult, ezért most át kell utazniuk a szomszédos országba, Guatemalába. A karibi ország minden bizonnyal csodálatos látványt fog biztosítani a stábnak és a versenyzőknek, emellett Ördög Nóra gyerekei is fantasztikus új élményekkel fognak gazdagodni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

Útjuk egyébként nagyon kalandosra sikerült. A gyönyörű műsorvezető korábban már beszámolt arról, hogy milyen gyönyörű szállodában laknak, ugyanakkor Mexikó árnyoldalait is bemutatta: meséltek neki arról, hogyan rabolják el az európai turistákat, valamint egyszer mellettük kezdett pöfékelni a vulkán. Mindannyian izgatottan várjuk az Ázsia Expressz legújabb szériáját, hiszen már a szereplők alapján is nagy izgalmak elébe nézhetünk. 

 

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top