Connect with us

Egyéb

Megállították a rendőrök Zalatnay Cinit, miután megfújta a szondát, azonnal a helyszínen elvették a jogosítványát

Zalatnay Sarolta nem titkolja tovább: ittasan vezetett, azért vették el a jogsiját

Zalatnay Sarolta nem titkolja tovább: ittasan vezetett, azért vették el a jogsiját

Zalatnay Saroltát tavaly szondáztatták meg egy budapesti utcában, majd miután kiderült, hogy alkoholt fogyasztott, eljárást indítottak ellene.

A Hot! Magazin hozta nyilvánosságra, hogy 2022. februárjában egy általános közúti ellenőrzés során a fővárosban leintették a rendőrök Zalatnay Saroltát. Ahogyan a többi sofőr, ő is készségesen félreállt a karjelzésre, ami után megszondáztatták.

Mivel az énekesnő – mint kiderült – alkoholt fogyasztott, úgy ült be a volán mögé, azonnal elvették a jogosítványát, illetve eljárást indítottak ellene.

Cini a helyszínen nem látta értelmét annak, hogy tagadja a vétkét, majd a magazinnak is teljesen őszintén mesélt az ügyről.

Nos, ha anno nem is írtam ki a közösségi oldalaimra, most beismerem, hogy valóban történt egy ilyen eset, aminek következményeként be is vonták a jogosítványomat – vallotta be Cini.

– Nagyon kedves is volt, de mindig az egyenes út a legrövidebb, így meg sem próbáltam kidumálni magam – mondta arra a felvetésre, hogy miért nem használta fel az ismertségét az ügy megúszása érdekében.

Zalatnay Cini bevallotta, valóban alkohol hatása alatt vezetett (Fotó: hot! magazin)

A rendőrök vele sem kivételeztek, a zéró tolerancia elvét követve elővették a szondát és arra kérték az örökifjú dívát, hogy fújjon bele a műszerbe.
Ami ezután történt, arra egyikük sem számított, a készülék ugyanis azt jelezte, hogy az énekesnő alkoholt fogyasztott majd úgy döntött, kormány mögé ül. A hot! magazin információi szerint azonnal elvették a jogosítványát és eljárást indítottak ellene.

 

Nos, ha anno nem is írtam ki a közösségi oldalaimra, most beismerem, hogy valóban történt egy ilyen eset, aminek következményeként be is vonták a jogosítványomat

 

– mondta. Azt is elárulta, hogy eszébe sem jutott, hogy kibúvót keressen, az eljárás alatt pedig végig kedvesen bánt vele a rendőr.

“Nagyon kedves is volt, de mindig az egyenes út a legrövidebb, így meg sem próbáltam kidumálni magam” – jelentette ki határozottan.

Zalatnay Cini kizárólag a hot!-nak beszélt bővebben a témáról, hogy mit mondott, az kiderül a holnapi lapszámból. 

 

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top