Connect with us

Sztársztorik

Mély fájdalommal tudatjuk a tragikus hírt! Ő már nincs köztünk! Gyászol Csepregi Éva – megrdendült az énekesnő – Őszinte Részvétünk!

A gyász egyetlen „gyógyszere” az idő. Így van ezzel Csepregi Éva is, aki húsvét előtt vesztette el egykori szerelmét, fia édesapját.

Ahogy arról lapunk már beszámolt, április 8-án veszítette el gyermeke édesapját Csepregi Éva. Fiával, Heatlie Dáviddal közösen próbálják feldolgozni gyászukat, bár egyelőre még felfogni is nehezen tudják az őket ért veszteséget. Az énekesnő elsőként a Borsnak szólalt meg Bob Heatlie haláláról, akivel évtizedekkel ezelőtt egy párt alkottak.

Dáviddal nem tudunk mást tenni, fogjuk egymás kezét, és megpróbáljuk feldolgozni a történteket.

Bobby halálának hírétől én is nagyon megrendültem – kezdte az énekesnő.

Csepregi Éva
Az énekesnő nem csak a magánéletben alkotott egy párt Bobbal,  számos közös dalt is készítettek Fotó: Pusztai Sándor

Hatalmas fájdalom ez a fiamnak, hiszen az édesapjával mindig ott voltak egymásnak. Dávidnak nagyon fontos az apukája, igazán szerették egymást.

Úgy gondolom, még sok időre lesz szükségünk, hogy túl tudjunk lépni ezen a hatalmas veszteségen – sóhajtott fel a Neoton Família sztárja.

Heatlie Dávid és felesége
A házaspár nemrégiben otthonában látogatta meg Dávid édesapját Fotó: Bánkúti Sándor

Az énekesnő azt is elárulta lapunknak, Dávid feleségével nemrég kint jártak édesapjánál, az a néhány nap, amit még együtt tudtak lenni, örökre emlékezetes marad fia számára.

Csaknem két hetet tudott Dávid az apukájával tölteni. Talán ez az idő, és ezek az emlékek könnyebbé teszik a mindennapokat.

Azt viszont nagyon sajnálom, hogy én nem tarthattam velük és nem találkozhattam még egyszer Bobbyval. Nem tudunk mást tenni, csak igyekszünk minél többet beszélgetni róla, a közös emlékeinkről. Dávidnak ez az első megrázó veszteség az életében, és mit tehet ilyenkor egy édesanya, fogja a gyermeke kezét és támogatja a gyászában – mondta lapunk érdeklődésére Éva.

Csepregi Éva
Fotó: Végh István

 

Bob Heatlie halálhírét a gyászoló családtagok osztották meg a Facebook-oldalán.

„Bob Heatlie 1946. július 20.-2023. április 8.

Nagy szomorúsággal tudatjuk, hogy 2023. április 8-án, szombaton 11 óra körül szeretett édesapánk, nagypapánk, testvérünk és családapánk, Bobby Heatlie családja körében elhunyt.

Nagyon fog hiányozni. Bobby, Michael és David” – írják a Facebookon a gyászoló családtagok.

 

Az énekesnő hivatalos Facebook-oldalán megható sorokkal búcsúzott egykori szerelmétől.

„Drága Bobby április 8-án itt hagytál bennünket. Felfoghatatlan, hogy nem vagy velünk.

A szeretet, Dávid fiúnk és a sok csodálatos dalod örökre összeköt bennünket.

Fájó szívvel búcsúzom” – olvasható Csepregi Éva hivatalos Facebook-oldalán.

Continue Reading

Ajanlo

To Top