Connect with us

Egyéb

Most érkezett a szörnyű hír Gáspár Zsoltiról – Nagy a baj!

Szörnyű állapotban van Gáspár Zsolti: Most először beszélt egészségügyi állapotáról

Súlyos problémái vannak!

Gáspár Zsolti hosszú ideje járja már az országot rászorulóknak oszt adományokat. Ez a múlt héten sem volt másképp, amikor többek között győri rászorulókat látogatott meg csapatával. Zsoltit azonban utazás közben olyan fájdalmak kezdték gyötörni, hogy nem maradt más választása, muszáj volt bemennie a kórházba.

“Győrbe várták az adományokat, de útközben megint pokoli fájdalmaim lettek. Velem volt a feleségem, aki azonnal a kórház felé vette velem az irányt. Végül megkaptam a szükséges gyógyszereket, így most abban bízom, hogy ezek a vesekövek maguktól távoznak majd és nem kell komolyabb beavatkozásnak alávetnem magam” – mesélte.

Ez derült ki!

A kórházi látogatás alkalmával kiderült, a veséjével is probléma van. A Mokkában mesélte el, hogy diétáznia kell, injekciókat kapott és gyógyszereket írtak fel. A napi mozgás is fontos, olyannyira, hogy a csatornának a kötelező séta közben nyilatkozott.

“A mai napon is vérvételen voltam, hála a jóistennek, most már megtalálták legalább a problémát, mert azt hitték, hogy sztrókot vagy infarktust kaptam. A vesémben a kövek nem akarnak megmozdulni, nem tudják még szétrobbantani, úgyhogy most ilyen kihajtó infúziót kaptam, gyógyszereket szedek, és ha vérvételen vagyok, 3 óránként vesznek tőlem vért, mert lesz egy nagyobb vizsgálatom. El tudtam jutni a Merkely Béla professzor úrhoz, ő fog engem vizsgálni. Csinálnak nekem egy szív CT-t, mert a szívemnél is találtak problémát” – mesélte.

https://tv2play.hu/mokka/korhazba_kerult_gaspar_zsolti_inyekciot_es_gyogyszereket_kapott

(Forrás: )

Ez is érdekelhet!

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/gaspar-zsolti-egeszseg-sziv-allapot/pxb9q8d?utm=b-right-offer

Continue Reading

Ajanlo

To Top