Connect with us

Egyéb

Tragikus Hűsvét! Összetört szívvel közölték: részeg sofőr gázolta halálra a legendás sportolót

Tragikus Hűsvét! Összetört szívvel közölték: részeg sofőr gázolta halálra a legendás sportolót

Rettenetes hír rázta meg a sportvilágot. A közkedvelt bajnok sportolót ugyanis halálra gázolt egy autó. Bár mindent megtette, hogy megmentsék az életét, elhunyt a 44 éves legenda.

Tragikus hír rázta meg a világot: Szupersztár biciklibajnok, Ethan Boyes ugyanis 44 éves korában egy szörnyű közúti baleset áldozata lett. Sokak szerint a vétkes sofőr részeg volt, ezzel kapcsolatban azonban még nyomoz a rendőrség.

gyertya, gyász, elhunyt, meghalt, haláleset, baleset,
Nagyon sokan gyászolják a sportolót. Fotó: Pixabay.com

Ethan Boyesra egy egész ország büszke volt. Az Egyesült Államok profi biciklise számtalan országos és nemzetközi bajnokságot nyert meg, éppen emiatt nem tudják feldolgozni a szörnyű gyászt az amerikaiak, miszerint egy száguldozó autó halálra gázolta a sportolót. Azóta több százezren látogattak már ki a baleset helyszínére, és emléket állítottak a Boyes-nak.

A rendőrség ez utóbbit nem erősítette meg, annyit azonban elárult, hogy a sofőr nem szenvedett súlyos sérüléseket. Az egyik szemtanú beszámolt arról, hogy a sportoló fejjel csapódott neki a szélvédőnek, így esélye sem volt a túlélésre.

Az amerikai biciklis közösség mélyen le van sújtva, szerintük ugyanis pótolhatatlan alakját veszítették el a sportágnak: hiányát pedig nemcsak Amerikában, de az egész világon érezni fogják az emberek.

Continue Reading

Ajanlo

To Top