Connect with us

Egyéb

“Valaki látta ezt a fiút? Teherbe ejtett a nyarláson, de nem tudom a nevét sem! Csak, hogy 19 éves, és.. ” – Videó

Nem cseréltek számot, még csak egymás nevét sem kérdezték meg.

Nem mindennapi történet bukkant fel a Tik-Tok-on: az Edinburgh-ban élő Sarah-Jayne Snowkétségbeesetten kéri a viág segítségét, mert szeretne metalálni egy fiatal férfit, akivel tavaly a nyaralásán bújt ágyba. Rövidesen ugyanis anya lesz. “Ismeri valaki ezt a glasgow-i fickót?” – kérdezte a nyolcadik hónapban lévő nő a Tik-Tok videójában, amit már több mint kétmillióan néztek meg. Majd a részletekre is fény derült: tavaly augusztusban a Kanári-szigeteken ismerték meg egymást, egyetlen éjszakát töltöttek együtt. Az egyik kommentelő szerint a fiú igazi neve T. István és igazából Magyar.

“A srácnak, akivel Tenerifén találkoztam (…): Apa leszel 2023 áprilisában” – szól a lány egyértelmű üzenete.

Fotó: TikTok

Nem csak a közös képüket, az ultrahang fotóit is beletette a videójába. Ugyanakkor a leendő apukáról drámai hírek is befutottak.

A 30 éves lánya #HelpMeFindHim hashtaget is beletette a felhívásába, ami az egyik leggyakoribb az interneten és sokaknak segített már rábukkanni a szeretteikre. Nos, a jelek szerint Sarah-nak is “segíthetett”, igaz, ő lesújtó hírt kapott. Többen ugyanis azt állították a kommentelők közül, hogy a 19 éves fiút Steve-nek hívják és épp most hunyt el egy balesetben.

“Steve!!! Sajnos két hete halt meg” – írta egy kommentelő, mígy eg ymásik azt írta: “Az egyik utolsó beszélgetésemben Steve-vel azt mondta, alig várja, hogy egyszer apa legyen”

A lány azonban nem hisz a tragédiában, biztos benne: gyermeke apja él. Sokan pedig bogarat is ültettek a fülébe, hiszen szerintük a srác így akarja elkerülni, hogy gyerektartást kelljen fizetnie egy ismeretlen nőnek. Sarah azt tervezi, gyermeke DNS-ét beadja majd egy laboratóriumba, hogy az adatbázisuk alapján megtalálják a férfit.

@sarah.jayne.snow Anyone know this guy from Glasgow I met in Tenerife 5/6th August, he works in Braehead Shopping Centre (or did, not sure anymore) #helpmefindhim #getthisonhisfyp #findhim #fyp #tenerife #glasgow #holiday ♬ Never Forget You – Noisettes

Continue Reading

Ajanlo

To Top