Connect with us

Sztársztorik

Szakadékba lökte terhes feleségét egy férfi Nagy-Britanniában – a nő utolsó szavaival leplezte le férje tettét

Szakadékba lökte terhes feleségét egy férfi Nagy-Britanniában – a nő utolsó szavaival leplezte le férje tettét

Szakadékba lökte terhes feleségét egy férfi Nagy-Britanniában – a nő utolsó szavaival leplezte le férje tettét

Hirdetés

Bűnösnek találtak egy férfit abban, hogy Edinburghban meggyilkolta terhes feleségét, miután letaszította őt Arthur’s Seat néven ismert helyszín szikláiról.

Hirdetés

Kashif Anwarról bebizonyosodott, hogy megölte a 31 éves Fawziyah Javedet méghozzá úgy, hogy lelökte a 823 láb magas dombról, halálos sérüléseket okozva neki és születendő gyermekének egyaránt. Javed, aki körülbelül 17 hetes terhes volt, amikor életét vesztette, utolsó szavait arra használta, hogy felfedje, hogy a bántalmazó férje lökte le 50 láb magasról a dombtetőről.

Daniyah Rafique szemtanúnak sikerült még éppen időben odaérnie a súlyos sérüléseket szenvedett nőhöz, aki azt mondta neki: „Ne engedd a férjemet a közelembe, ő lökött meg.”

A 29 éves Anwart csütörtökön ítélték el az Edinburgh-i Legfelsőbb Bíróságon lefolytatott tárgyalás után, és 20 év börtönt kapott. A nyugat-yorkshire-i Leedsből származó Anwar tagadta az ellene felhozott vádat.

Hirdetés
Szakadékba lökte terhes feleségét egy férfi Nagy-Britanniában – a nő utolsó szavaival leplezte le férje tettét 4

A bíróságon az is elhangzott, hogy Rhiannon Clutton rendőrtisztnek Javed azt mondta halála előtt, hogy a férje azért lökte meg, mert „azt mondta neki, hogy véget akar vetni [a házasságuknak]”. Alastair Paisle rendőr őrmester az eset helyszínén volt a helyszínelőkkel, és a Legfelsőbb Bíróság tárgyalásán elmondta, hogy becslése szerint Javed olyan 12-15 métert zuhanhatott.

Dr. Ralph Bouhaidar igazságügyi orvosszakértő kedden azt mondta a bíróságon, hogy Javed az elszenvedett több különböző sérülés által okozott komplikációkba halt bele. Sérüléseit egy 3D-s modell segítségével részletezte a jelenlévőknek, amely segítségével megmutatta az esés során milyen sérüléseket szerzett pontosan.

Szakadékba lökte terhes feleségét egy férfi Nagy-Britanniában – a nő utolsó szavaival leplezte le férje tettét 5

Lord Beckett bíró életfogytiglani börtönbüntetést szabott ki Anwarra, minimum 20 év letöltendővel.

Azt mondta Anwarnak: „Bűnösnek találtunk Fawziyah Javed meggyilkolásában, aki egy nagyon különleges személy volt. Ő volt a terhes feleséged, és te okoztad a születendő gyermeked halálát is.”

Hirdetés

Azt mondta a gyilkosnak, hogy az áldozat hajlandó volt bízni abban, hogy vigyázni fog rá, amikor felmentek Arthur’s Seat-re, de ő lelökte őt, amikor senki más nem volt a közelben. Miközben Anwart megbilincselték és elvitték, Javed egyik családtagja odakiáltott neki, hogy „dögölj meg te szemétláda!”

Az esküdtek láthatóan zaklatottak voltak a halottak után, néhányan sírtak is… Fawziyah szülei, Mohammed és Yasmin Javed azt mondták, hogy ő volt a tökéletes gyermek, és már alig várták, hogy nagyszülők lehessenek. Yasmin elmondta, hogy lánya halála óta minden nap szürreális.

„Intelligens, szókimondó fiatal nő volt. Tökéletes gyerek volt, gyönyörű volt kívül-belül” – mondta Yasmin. „Sokan azt mondták olyan, mint egy földre szállt angyal.”

Bob Williamson nyomozófelügyelő a következőket mondta: „Ez egy hihetetlenül nehéz és traumatikus időszak volt Fawziyah családja számára, akiket érthető módon tönkretett a lány halála. Őszintén remélem, hogy az a tény, hogy a tettest elfogták és bűnösnek találták, segít majd megnyugvásra lelni a család számára.”    Forrás

Hirdetés

document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);
})();

A cikk forrása: MagyarokKlubbja.com

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top