Connect with us

Egyéb

Hiába irigykedtek! Gáspár Virág és Molnár Gusztáv exe is a magyar szépségverseny legjobbjai közt – fotók

Gáspár Virág hihetetlen formában van / Fotó: Youtube

Gáspár Virág a legszebbek közé került a Miss Influencer szépségversenyben / Fotó: Youtube

Kihirdették a Miss Influencer Hungary legjobb 100 tartalomgyártóját, s a nevek között pár ismerősen csengő is felbukkan.

Magyarországon először rendezik meg a nemzetközileg már nagy sikereket elérő versenyt, ahová a megmérettetésre vágyó influenszerek maguk tudtak jelentkezni: a feltételek között szerepelt a 18. betöltött életév, a magyar állampolgárság és a több mint 10 ezres követői tábor is.Ma pedig kihirdették a top 100 versenyzőt, akik között megtalálhatjuk Gáspár Virágot, Opitz Barbit és Molnár Gusztáv volt feleségét, Fazekas Vivient is. Emellett több egykori ValóVilág-szereplő neve is feltűnik a névsorban: a villából frissen kijött VV Melina mellett VV Virág is ott van a legjobbak között, akárcsak az eljegyzését frissen felbontó szépségkirálynő, Szarvas Andi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Influencer (@miss_influencer_hun)

A verseny zsűrijében foglal majd helyet Rubint Réka, Vasvári Vivien, Balogh Levente, Csuti és Kabát Péter is, akik a legjobb 12 versenyzőt véleményezik a májusban megrendezendő döntőn. A nyertes tartalomgyártó 5 millió forintot és egy kétszemélyes, Dubaiba szóló utazást is bezsebelhet.

A Blikknek korábban Kabát Peti már megszólalt a zsűriben betöltött szerepéről: nagyon örült a megkeresésnek, és arról is beszélt, milyen szempontok alapján bírálja majd a versenyzőket:

– Fontos, hogy olyan tartalmat lássak, ami hiteles, amivel tudok azonosulni. Jól meggondolom, majd, ki kerüljön a dobogóra – árulta el lapunknak.

Continue Reading

Ajanlo

To Top