Connect with us

Egyéb

Hajtóvadászat: ezt a fiatalembert keresi a rendőrség égre-földre a brutális csornai gyilkosság miatt – Már tudják, ki ő – AKI LÁTTA HÍVJA A RENDŐRSÉGET!

Hajtóvadászat: ezt a fiatalembert keresi a rendőrség égre-földre a brutális csornai gyilkosság miatt – Már tudják, ki ő

Hajtóvadászat: ezt a fiatalembert keresi a rendőrség égre-földre a brutális csornai gyilkosság miatt – Már tudják, ki ő

A rendőrség fotót tett közzé a csornai, brutális gyilkosság gyanúsítottjáról! A feltételezhető tettes egy 21 éves, debreceni fiatalember.

Mint a Blikk megírta, a rendőrök bejelentés alapján mentek be egy csornai lakásba, ahol egy 39 éves férfit holtan találtak, gyilkosság áldozata lett.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság most elfogatóparancsot adott ki Veress Dominik Márk ellen. A Csornán talált holttest ügyében ugyanis emberölés miatt indult eljárás, a fiatalember a feltételezett elkövető.

A nyomozás eddig beszerzett adatai alapján a bűncselekmény elkövetésével Veress Dominik Márk 21 éves debreceni lakos gyanúsítható. A férfi tartózkodási címéről ismeretlen helyre távozott, őt a rendőrség keresi. A rendőrség mindent megtesz az elkövető felkutatása és elfogása érdekében. A felderítő munka eredményességéhez kérjük az állampolgárok segítségét – írja a police.hu.

Jelentkezzen, aki ismeri a férfi jelenlegi tartózkodási helyét, vagy arról érdemleges információval rendelkezik. Jelentkezhetnek személyesen a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívják a 06-96-417-329-es hívószámot. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – kéri a rendőrség.

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top