Connect with us

Mindennapok

A 26 éves Dani miatt ért véget Oroszlán Szonja házassága – Bochkor Gábor által derült ki!

Elválaszthatatlan páros fogadta el Bochkor Gábor meghívását az ATV #Bochkor című műsorába, Oroszlán Szonja és Szabó Győző emlékezetessé tette a felvételt.

Életük első közös jelenete szex volt, azóta pedig már évtizedek teltek el. Szabó Győző és Oroszlán Szonja szinte elválaszthatatlan páros mind a képernyőn, mind a mozivásznon, így különösen pikánsra sikeredett a #Bochkor című műsorban tartott “közös premierjük” is. Az ATV műsorában többek között az is kiderült, a színésznőt többször is elhagyták már Győző miatt, de ő sosem haragudott ezért a színészre.

A 26 éves Dani miatt ért véget Oroszlán Szonja házassága – Bochkor Gábor által derült ki!

Bochkor Gábor egy percig sem kímélte az új vendégeit, így kiderült többek között: lószaga van-e Szonjának, miért nem tudott elmenni a közelmúltban egy gálára és ki nevezte “kissé testesnek” egy színházi kritikában. De a legpikánsabb történetet a színésznő saját maga szállította.

Oroszlán Szonja a műsorban ugyanis elmesélte, hogyan kezdődött a lovak iránti szeretete, amire az elmondása szerint végül a házassága is ráment. “Tulajdonképpen nekem az egész lovazást egy ló hozta be az életembe, a Dániel, aki a saját lovam, akivel megismerkedtünk 14 évvel ezelőtt. És azt mondta nekem, hogy: “Szervusz Szonja, én vagyok a Dani. És akkor most engem meg kell, tanuljál” – kezdte a színésznő a ma már 26 esztendős állat kapcsán, majd azt is kijelentette: beleszeretett.

“Találkoztam vele a lovardában, rám nézett én ránéztem, és azt mondtam, szerelmes vagyok. Itt lett vége a házasságomnak, de tényleg” – tette hozzá, miközben már a közönség hangosan nevetett.  Szonja ezt követően kezdett el komolyan foglalkozni ezzel és tanulni is a szakmát. Ma már elmondása szerint a lovak mondják el neki, hol fáj, hol érzékeny. És egy különleges módszerrel kezeli őket. S hogy milyen kis híján tragikus élménye van a hátasokról Szandinak, az is kiderül majd vasárnap este 20:50-kor az ATV #Bochkor című műsorból a Heti Napló Sváby Andrással után.

Continue Reading

Ajanlo

To Top