Connect with us

Egyéb

BOTRÁNY: Hatalmasat hibázott! Durván elszólta magát Rácz Jenő

Hatalmasat hibázott! Durván elszólta magát Rácz Jenő

Elképesztő, amit most közzétett!

Puskás-Dallos Péter és kedvese, Bogi nemrég hozta nyilvánosságra, hogy első közös gyermeküket várják. Az internet népe elárasztotta őket gratulációkkal és jókívánságokkal, közel húszezren fejezték ki, mennyire örülnek a boldogságuknak. Arra azonban nem számítottak, hogy homokszem kerül a gépezetbe és a sztárvilágban lesz valaki, aki véletlenül ugyan, de óriási hibát vétett: még a szülők előtt elárulta a kicsi nemét!

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri meghívottként vett részt a babaváró bulin, ahol kiderült, hogy Bogi kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt. A szülők bejelentése után nem sokkal valamit félreérthetett a séf, ugyanis megosztott egy fotót a buliról, ahol Dóri a kezében kis táblákat tart ezzel a felirattal:

“It’s a boy”

A tévedésből megosztott fotót viszonylag gyorsan eltávolították, ám sajnos az internet nem felejt: egy szemfüles felhasználó képernyőfotót készített a pillanatról és feltöltötte a redditre.

“Rácz Jenő komolyan elspoilerezte Dallos Bogi és Puskás Peti gyermekének nemét?”

(Forrás: )

Ezeket olvastad már?

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/racz-jeno-puskas-dallos-peter-gyermek-szuletes-nem/0lsdw1n?fbclid=IwAR20tuvJorptjQufUGEnFlQ4rUx6f0wgH7CZw2AkQO2BVf6WxnulFkMDLR8

Continue Reading

Ajanlo

To Top