Connect with us

Sztársztorik

Dráma! Itt a VÉGE! A gyógyíthatatlan beteg Galambos Lajos művészúrtól kell búcsúznunk… Erre sajnos senki sem volt felkészülve!

Dráma! Itt a VÉGE! A gyógyíthatatlan beteg Galambos Lajos művészúrtól kell búcsúznunk… Erre sajnos senki sem volt felkészülve!

Dráma! Itt a VÉGE! A gyógyíthatatlan beteg Galambos Lajos művészúrtól kell búcsúznunk… Erre sajnos senki sem volt felkészülve!

Hirdetés

A trombitás most őszintén kimondta az állapotáról. Galambos Lajcsinak 2023. február 15-én kellett volna megkezdenie börtönbüntetését, ám halasztási kérelmet adott be, betegségre hivatkozva. Ezt elutasította a bíróság így hamarosan meg kell kezdenie 3 év 6 hónapos letöltendőjét. Mivel Lajcsi nem jelent meg februárban a börtönnél, ezért mindenki úgy beszélt róla mintha szökésben lenne.

Hirdetés

Ezután jött a megrázó hír, sokkal komolyabb dolog áll a háttérben. “Gyógyíthatatlan beteg vagyok. Ezért kaptam halasztást. Sajnos a szerdai napon még meg volt kötve a kezem, vagy be volt kötve a szám, ha úgy tetszik, arra kértek, hogy ne nyilatkozzak a történtekről. Nem tehettem mást, hallgattam. Hallgattam és végig néztem, ahogy mindenki úgy keres engem, mintha épp szökésben lennék. “– nyilatkozta a zenész korábban a Borsnak. A zenész arról nem beszél hogy pontosan mikor kell megkezdenie a börtönbüntetést. Arról azonban egy ismerőse részletesen nyilatkozott, hogy mit tervez Lajcsi. “Esze ágában nem volt kibújni az igazságszolgáltatás és a törvényesen rá kiszabott ítélet alól. Valójában csupán egy év halasztást szeretett volna kapni, annak érdekében, hogy a betegségét ne a börtönben kezeljék, hanem egy általa választott és persze finanszírozott kezelésnek vethesse alá magát a kért időben – mondta korábban a Borsnak az informátorunk, aki hozzátette: – Ez a határozat még nem jogerős, vagyis Lajcsi még élhet fellebbezéssel.

Hirdetés

Ugyanakkor arra készül, hogy egy hónapon belül kézhez kapja az új behívót, hiszen még ha fellebbez is, meg kell majd kezdenie a büntetését. Természetesen nem boldog a hírtől, de minden rá vonatkozó törvényt betartva fog eljárni. “ Sajnos Lajcsi a bevonulás előtti utolsó napjait is orvosi vizsgálatokkal tölti, amiről most ő maga nyilatkozott: “Épp orvosi vizsgálaton vagyok, azért nem tudtam eddig felvenni. Túl részletesen nem szeretnék most erről beszélni, annyit azonban elmondhatok, hogy ez egy újabb vizsgálat, ami a jelenlegi egészségi állapotomat monitorozza, illetve egy terheléses vizsgálat, ami megmutatja, mennyit bírok most, és mennyit fogok bírni a közeljövőben. Ennek a vizsgálatnak az eredménye sok mindent befolyásolhat. “-mondta titokzatosan a trombitás. Vajon a jelenlegi eredmények mindent megváltoztatnak és mégsem kell bevonulnia? Forrás

Hirdetés

document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);
})();

A cikk forrása: MagyarokKlubbja.com

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top