Connect with us

Ezotéria

FEBRUÁRI HOROSZKÓP – Bivalyerős energiával tör ránk 2023 februárja

FEBRUÁRI HOROSZKÓP – Bivalyerős energiával tör ránk 2023 februárja

FEBRUÁRI HOROSZKÓP – Bivalyerős energiával tör ránk 2023 februárja

Kos-A környezete különös intenzitással próbálhat meg Önre nyomást gyakorolni, és próbálhatja meg befolyásolni. Egy kosnak ugyan nem kell ezt külön mondani, de ne engedjen a nyomásnak, tartson ki saját elképzelései mellett, és képviselje azokat a szokásos vehemenciával.

Előfordulhat, hogy kísértésbe esik, és ha annak enged, a későbbiekben abból még több gondja adódhat. Tehát nem ez lesz az a kísértés, amelynek érdemes beadni a derekát, maradjon óvatos.

Amennyiben munkatársai között elhúzódó konfliktus adódik, próbálja kideríteni annak okát, és visszafogottan, átgondoltam eljárni, annak kezelése terén. Nem most lesz a megfelelő időszak arra, hogy energikus dinamizmussal oldja meg a problémát.

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és a “sok szerencsét” tartalmú hozzászólást követően görgetsz lefelé!

Bika -Egészsége érdekében, itt az ideje, hogy változtasson az életmódján.

A lehetőségei megsokszorozódnak mind a munkahelyén, mint pedig a magánéletében.

Azoknak a bikáknak, akiknek még nincsen párjuk, egy jótanács: hogyha aktívabb, még több tapasztalatot szerezhet, amelyek pedig segítenek abban, hogy vonzóbb és magabiztosabb legyen, ezzel magára vonva a másik nem figyelmét.

[

]

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és a “sok szerencsét” tartalmú hozzászólást követően görgetsz lefelé!

Ikrek

Az ikrek számára olyan időszak kezdődik, amelyben a precizitásnak különös jelentősége lesz.

Bár általában véve az ikrekre nem jellemző a nagyon erős koncentráció és részletekbe menő, aprólékosság, azonban ezeket a tulajdonságokat nem árt elsajátítania, mert annak nagy hasznát veszi azokban az élet helyzetekben, amelyek a most induló hónapban, illetve az az utáni időszakban uralkodó energetikai viszonyok között kerülnek Ön elé.

Ideje mind fejben, mind pedig a lakásában is egy nagyobb takarításnak, egyfajta megújulásnak. Amennyiben az egészsége az utóbbi időben megromlott, most nagyon jó időszak kezdődik ahhoz, hogy életmódváltással ezen is segítsen.

Amennyiben szülei, vagy idős ismerősei ezt igénylik, töltsön el velük több időt, meglátja, hogy sokkal jobban érzi majd magát tőle.

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és a “sok szerencsét” tartalmú hozzászólást követően görgetsz lefelé!

Rák

Rendkívül pozitívak azok az Energiák, amelyeket a most induló hét illetve az azt követő időszak kínál. Amennyiben most próbál meg a munkahelyén előbbre jutni, előléptetést szerezni, nem fog túl sok akadályba ütközni.

Érdemes a szabadidejében is aktívabbá válnia, mert ezek az Energiák sokat tesznek majd a testi és lelki egészségének fenntartása illetve javítása érdekében. Érdemes elmenni a párjával kulturális programokra, koncertre, vagy színházba.

Amennyiben szülei, vagy idős ismerősei ezt igénylik, töltsön el velük több időt, meglátja, hogy sokkal jobban érzi majd magát tőle.

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és a “sok szerencsét” tartalmú hozzászólást követően görgetsz lefelé!

Oroszlán

Lehetséges, hogy az utóbbi időben akár párkapcsolata, akár munkája miatt egy kicsit háttérbe szorultak az életében a barátai. Érdemes eltöltenie velük egy-két szép estét, meglátja, hogy sokkal jobban fogja magát érezni.

Csökken majd az ön életében a stressz, illetve munkahelyén is ki tudja használni azokat a lehetőségeket, amelyet az új időszak tartogat.

Bár sokan ebben a február-márciusi időszakban lustálkodnak, Önnek érdemes aktivizálnia magát, ez egy olyan időszak, amely remek alkalmat teremt és jó energetikai háttérrel szolgál ahhoz, hogy komolyan megalapozza vagy továbbfejlessze a karrierjét.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/ezoterika-a-vilag-rejtett-oldala/februari-horoszkop-bivalyeros-energiaval

Pages: 1 2

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top