Connect with us

Egyéb

Összetörtek a rajongók! Szakított az ország sztárpárja! – Tóth Andi megszólalt: „Én szakítottam”

Tóth Andi megszólalt: „Én szakítottam”

Tóth Andi megszólalt: „Én szakítottam”

Tóth Andi Instagram-oldalán erősítette meg: szakított Marics Petivel.

A Blikk információja szerint oka volt annak, hogy a Sztárban Sztár zsűritagjai hetek óta egyre hűvösebben viselkednek egymással a műsorban: megtudtuk, a két fiatal különköltözött egymástól. Tóth Andi most az Instagram-oldalán reagált a cikkünkre, megerősítette, hogy szakítottak Mariccsal.

“Igen, szakítottunk. Annyit kértem a Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végig csinálni, nem rólunk van szó, hanem a műsorról ugyebár. Ez nem történt meg sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegyis, igyekeztem nem kimutatni” – mondja Andi, majd hozzáteszi:

Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított az én voltam, de persze dobáljátok rám a szart. Én nem szeretnék szart dobálni, pedig én is tudnék, de hát ez vagyok én… Tűrök kussban.

Az énekesek tavaly nyáron tették hivatalossá a kapcsolatukat, év elején költöztek össze. A Sztárban Sztár előző élő adásaiban már érezhető volt, hogy valami nincs rendben a fiatalok között

Rajongsz a sportokért? Mi is!

Exkluzív hírekkel, naprakész eredményekkel és izgalmas szurkolói tartalmakkal várunk, hogy mindig képben legyél kedvenceidről!
www.sportal.hu – Együtt a lelátón!

Tóth Andi

marics peti

Szakítás

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top