Connect with us

Egyéb

Völgyi Zsuzsanem titkolja tovább! Közös fotót posztolt párja 20 évvel fiatalabb párjával >>>

Völgyi Zsuzsanem titkolja tovább! Közös fotót posztolt párja 20 évvel fiatalabb párjával >>>

Völgyi Zsuzsanem titkolja tovább! Közös fotót posztolt párja 20 évvel fiatalabb párjával >>>

Hirdetés

Nem titkolóznak tovább! Völgyi Zsuzsi végre megmutatta, ki az a férfi, aki a fájdalmas válása után elrabolta a szívét. Az énekesnő párja a 23 éves zenész, Kökény Tamás, akivel a két évtizedes korkülönbség ellenére közel két éve boldog párkapcsolatban élnek.

Az énekesnő öt év házasság után, 2020-ban lapunknak mesélt arról, hogy el akar válni kislánya édesapjától. A pandémia alatt azonban úgy tűnt, sikerült rendezniük a kapcsolatukat, ám Zsuzsi 2021 novemberében bejelentette, végleg ki akar szállni a házasságából. Akkor úgy nyilatkozott, lezárta a múltat, sőt, készen áll egy új kapcsolatra. Néhány hónappal ezelőtt pedig elárulta, egy ideje újra szerelmes, ám a párjáról akkor többet nem volt hajlandó megosztani.

A Romantic tagja a hétvégén a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában egy közös szerelmes fotón végre megmutatta a párját, aki nem más, a Virtuózok 2016-os győztese, Kökény Tamás.

Völgyi Zsuzsi és Kökény Tamás először posztoltak közös fotót (Fotó: Instagram-sztori)

– Igen, valóban ő a párom – ismerte el Zsuzsi a Blikknek. – Lassan két éve alkotunk egy párt, és úgy éreztük, itt az ideje vállalni a szerelmünket mindenki előtt. Lesznek még közös fotók, de nem akarunk együtt szerepelni, avagy nyilatkozni a magánéletünkről. Szeretnénk ezt a csodát magunknak megőrizni. Legyen annyi elég, hogy nagyon szeretjük egymást, nagy a boldogság – fogalmazott az énekesnő, aki korábban lapunknak mesélt arról, hogy a volt férje után végre egy olyan férfi van mellette, akinek úgy tetszik, ahogy van.

Hirdetés

– Egy ideje egy olyan társ van mellettem, aki kerekdeden szeretett belém, és úgy is én voltam neki a legszebb nő a világon. Előtte bátran mutatkozhatok meztelenül. Ez akkora töltést és motivációt adott nekem, hogy elhatároztam, lefogyok, megmutatva neki, milyen az a Zsuzsi, aki valóban jól érzi magát a bőrében – mondta akkor Völgyi, aki azóta 15 kilótól szabadult meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tamás Kökény (@tamaskokenyofficial) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő és 20 évvel fiatalabb párja igyekszenek minél több időt együtt tölteni. Úgy tudjuk, Tamás rendszeresen kíséri el Zsuzsit a fellépéseire, de támogató hátországként segíti otthon és a munkában is. Szakmailag is kikérik egymás véleményét, hiszen a zenész – fiatal kora ellenére – nagyon sikeres. Több zenei iskolát kijárt, kiválóan játszik hegedűn, valamint nagybőgőn. A karrierjében a valódi fordulópontot a Duna tévé Virtuózok című komolyzenei tehetségkutatója jelentette. Az első szériába nem került be, de a következő évben ő lett a műsor győztese. Azóta játszott már New Yorkban, Berlinben és itthon is, s olyan ismert énekesekkel dolgozott együtt, mint Miklósa Erika, Radics Gigi, Sári Évi vagy Puskás Peti.

Kökény Tamás a legnagyobb sztárokkal játszott együtt /Fotó: MTI ,Bruzák Noémi
Hirdetés

document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);
})();

A cikk forrása: MagyarokKlubbja.com

Continue Reading

Ajanlo

To Top