Connect with us

Egyéb

Ennyi idő után kimondta ezt Demcsák Zsuzsa: ledöbbensz, de ÍGY ért véget a kapcsolata Krishannal

Ennyi idő után kimondta ezt Demcsák Zsuzsa: ledöbbensz, de ÍGY ért véget a kapcsolata Krishannal

Ritka az ilyen….

Demcsák Zsuzsa a TV2 Mokka adásában mesélt gyermekiről, és magánéletéről. Elárulta, hogy gyerekei több hónapig dolgozták fel szakítását Krishannal, de folyamatosan kommunikáltak erről, és ez már akkor elkezdődött, amikor még velük volt az indiai volt kedvese.

Találkozásuk, szerelmük viharos hirtelenséggel jött, hiszen az Ázsia Expressz forgatása során ismerkedtek meg, majd országokat átívelve kötötték egymáshoz magukat.

Most az elválásról is mesélt Demcsák Zsuzsa és érdekesen fogalmazott:

“Már akkor is, amikor Krishan még velünk volt, nagyon sokat beszéltünk róla, és utána is nagyon sokat beszéltünk róla. Tehát az egy ilyen nagyon szép távozás volt, nagyon szép vége volt” – mondta.

Azt is elárulta, hogy most már nyitott a szíve, sőt azt is, hogy milyen férfire vágyik, annak ellenére, hogy nagyon nehéznek látja a párkeresést, amikor a felek már “puttonnyal” találkoznak.

“De nem lehetetlen ez a dolog, csak ehhez nagyon komoly intelligencia kell” – mondta.

Mi a fontos neki egy férfiban?

“Alapvetően az intelligencia, az értelem, az nagyon nagyon. Az udvariasság, határozottság, és hát napestig sorolhatnám…persze a vonzalom is nagyon fontos” – magyarázta.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/demcsak-zsuzsa-uj-kapcsolat-szerelem/815l84v?utm=b-right-offer

Continue Reading

Ajanlo

To Top